Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy lehet túllépni azon aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet túllépni azon aki sohasem volt igazán a tied?

Figyelt kérdés
2021. jún. 19. 21:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem lehet a tiéd?
2021. jún. 19. 21:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát nagyon szar, mármint ha viszonzatlan érzelmeket érzel iránta és nap mint nap találkoztok akkor sehogy sem lehet, nekem eddig csak úgy sikerült ilyeneken továbblépni, hogy megszakítottam velük a kapcsolatot és nem láttam őket többé.
2021. jún. 19. 21:52
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Esküszöm, nehezebb, mint amikor olyanon kell túllépned, akit megkaptál, aki viszonozta az érzéseidet.

A plátói szerelmeimen nehezebben tettem túl magam, mint az exeimen, mert mindig ott volt a "mi lett volna, ha..." A kapcsolatot ugyebár szakítás zárja, a viszonzatlan szerelmet semmi. Talán az elhatározás az egyetlen, ami segíthet. Ha nem táplálod a hamis reményt.

2021. jún. 19. 21:56
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén? Szerintem kb sehogy. Mármint egyrészt az idő, meg majd ha jön masvalaki aki hasonlóan megfog. De szerintem ilyenkor mindig bennemarad az emberben a "mi lett volna ha".
2021. jún. 19. 22:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy olyannal, aki a tiéd lehet. Ahogy a 3. nagyon bölcsen leírta, a plátói/viszonzatlan szerelemnek nincs igazi vége. Ez benne a szörnyű. Fejben le kell zárni.
2021. jún. 19. 22:12
 6/9 anonim ***** válasza:
12%
Anyám borogass
2021. jún. 19. 23:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Attól függ... csak te érzed így, vagy szó szerint nem volt a "tied" (pl házas, és tudod, hogy nem fog elválni soha)
2021. jún. 20. 03:14
 8/9 anonim ***** válasza:

Házas/ nős? Akkor nem a tied, ha így érted.

Ha nős és nem lépett ott a válasz: nem kellettél.

Ha plátói rajongás, ő nem is tud róla, keress mást, mert nem érdemes feleslegesen eltöltened az időd a várakozással," hátha egyszer...." ritkán jön be.

2021. jún. 20. 18:35
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem házas. Csak másfél után megmondtam neki, hogy en többet érzek már az elejétől és azt mondta, "ja ezt nem tudtam, én megvagyok kapcsolat nélkül is". Aztán letiltott mindenhonnan.
2021. jún. 21. 07:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!