Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy birjam megállni hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy birjam megállni hogy ne szoljak neki?

Figyelt kérdés
Külföldön élek a párommal jelenleg,majdnem 10 éve egyutt vagyunk.rajöttem hogy mas nökkel foglalkozik a hátam mögött(telefon,sms) azt nem tudom fizikailag is megcsal e.de arra nem gyanakszom de ez is zavar.el is akarom hagyni emiatt mert tul sok a hazugsag.még nem szoltam neki hogy tudok erről mert csak 2honap mulva tudnék Magyarorszagra visszamenni.jelenleg penzem sincs meg az utazas is nehez lenne a korlatozasok miatt.addig is ugy vagyok hogy nem akarok szolni neki hogy tudok ezekrol,mert 2honapig kenytelen vagyok vele maradni itt meg most hiaba szakitok ha nem tudok mozdulni innen.Csak már annyira nehéz elfojtani magamba,nagyon szenvedek de tudom hogy jobb lesz kivárnom mig el tudok menni.ti mit tennétek?
2021. jún. 10. 16:11
 1/9 anonim ***** válasza:
97%

Ne szólj neki, mert még 2 hónapot ki kell bírj vele. Elhiszem, hogy nehéz, de adjon kitartást a gondolat, hogy 2 hónap múlva mikor már tudsz indulni, elég tudsz állni és elmondod, rég tudod, éljen boldogan, pá. Szerintem lesz egy feje... megérdemli.

Kitartást addig!

2021. jún. 10. 16:15
 2/9 anonim ***** válasza:
94%

*elé tudsz állni

bocs

2021. jún. 10. 16:15
 3/9 A kérdező kommentje:
Nagyon nehez mert én szeretem es a szakitasra is fel kell keszulnom,igy csak szenvedek mellette.de elviselhetetlen a gondolat mikor tudom hogy munka utan nem jon haza egybol mert mas nökkel telefonalgat.
2021. jún. 10. 16:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok: ne haragudj, a kezdő szövegből nem jött le, hogy szereted még és fáj neked. Azt hittem, azért jönnél haza, mert már szinte csak lakótársak vagytok.
2021. jún. 10. 16:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez kemény dió. Ha már eldöntötted, hogy (bár szereted, de) elhagyod, akkor ki kell bírnod ezt a 2 hónapot és addig is azon dolgoznod, hogy érzelmileg lekapcsolódj róla.

Mondanám, hogy beszélj vele erről és próbáljátok meg megoldani a problémát, de ha valaki már eljut oda, hogy a hátad mögött nőzget, ott már tönkrement a bizalom. Soha nem fogsz tudni benne bízni már.

2021. jún. 10. 17:27
 6/9 A kérdező kommentje:
Szeretem meg ő is mondja hogy szeret meg ugyis viselkedik a szemembe. ezert fáj hogy ilyen aljas a hátam mogott.
2021. jún. 10. 18:18
 7/9 A kérdező kommentje:
Csak nem tudom hogy birjam ki hogy ne szoljak neki addig amig el tudok menni.
2021. jún. 10. 18:19
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Már vissza lehet jönni most is úgy tudom.
2021. jún. 13. 13:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Velünk is ez volt, így szeret, úgy szeret, közben meg flörtölget, üzentget másoknak.

Szerettem, de nem vagyok én hülye, hogy elviseljem ezt, úgyhogy szakítottam. Nehéz volt, ám maximálisan megérte, mert már 5. éve élek együtt egy normális, őszinte, kedves férfival, aki nem néz meg más nőket, nem flörtölget és nem kamuzik a hátam mögött.

2021. jún. 14. 11:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!