Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy birjam megállni hogy ne szoljak neki?
Ne szólj neki, mert még 2 hónapot ki kell bírj vele. Elhiszem, hogy nehéz, de adjon kitartást a gondolat, hogy 2 hónap múlva mikor már tudsz indulni, elég tudsz állni és elmondod, rég tudod, éljen boldogan, pá. Szerintem lesz egy feje... megérdemli.
Kitartást addig!
Ez kemény dió. Ha már eldöntötted, hogy (bár szereted, de) elhagyod, akkor ki kell bírnod ezt a 2 hónapot és addig is azon dolgoznod, hogy érzelmileg lekapcsolódj róla.
Mondanám, hogy beszélj vele erről és próbáljátok meg megoldani a problémát, de ha valaki már eljut oda, hogy a hátad mögött nőzget, ott már tönkrement a bizalom. Soha nem fogsz tudni benne bízni már.
Velünk is ez volt, így szeret, úgy szeret, közben meg flörtölget, üzentget másoknak.
Szerettem, de nem vagyok én hülye, hogy elviseljem ezt, úgyhogy szakítottam. Nehéz volt, ám maximálisan megérte, mert már 5. éve élek együtt egy normális, őszinte, kedves férfival, aki nem néz meg más nőket, nem flörtölget és nem kamuzik a hátam mögött.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!