Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Én lennék az önző?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én lennék az önző?

Figyelt kérdés
A mi történetünk ott kezdődött, hogy pár hónapja össze jöttem egy férfival, de úgy volt, hogy csak egy kaland lesz, mert ő egy év múlva külföldre költözik, én meg nem mehetek vele, mert van egy kisfiam akit nem vihetek ki az országból az apja beleegyezése nélkül. Tudom, hülyeség volt ilyenbe bele menni, de magányos voltam, azt hittem jó lesz és jó is volt, nagyon boldog voltam vele és pont ez volt a baj, beleszerettem, nagyon és állítólag ő is belém. Mivel tudom, hogy nem lehetünk együtt így nem ment nekem, folyton szomorkodtam, hogy mi lesz velem ha elmegy. Igazából valahol legbelül reménykedtem, hogy hátha meggondolja magát és mégis marad, hiszen ő is szeret, de nem, nagyon elszánt. És én nem vártam el tőle hogy ezt megtegye miattam, ezért 3 hónap után szakítottam vele. És most jön a lényeg, nem hagy békén, könyörög, hogy szeret és nem akar elveszíteni, egy adott pillanatban azt is felvetette, hogy marad, mert szeret, és amikor már kezdtem elhinni, meggondolta magát és vissza vonta amit mondott, mert ő jól akar élni külföldön. De attól még ugyanúgy könyörög, hogy addig is maradjak vele, ha szeretem akkor megteszem, ha nem akkor önző vagyok, mert csak magamra gondolok. Mondtam neki, hogy el akar venni egy évet az életemből, erre ő azt mondta, hogy fogjam már végre fel, hogy ő nem elvesz egy évet az én életemből, hanem ad egyet az övéből, és hogy ha igazán szeretném őt, inkább értékelném, hogy azt az időt is vele tölthetem. Bevallom sokáig én is így gondoltam, hogy addig is együtt lehetünk, de ahogy egyre jobban beleszerettem, ez egyre fájdalmasabb volt, már nem bírtam tovább, ezért elhagytam. És most könyörög, hogy maradjak addig is vele, és amikor azt mondom, hogy nem, akkor azt mondja önző vagyok, idegesítő, hogy nem is szeretem őt igazán, hogy az én szerelmem iránta feltételekhez van kötve. Már kezdem azt érezni, hogy tényleg én vagyok a hibás. Mondjátok, ti mit tennétek? Nagyon szeretem és borzasztóan fáj ez nekem és hiányzik, de ha most így fáj, mi lenne egy év múlva? Belehalnék.

2021. jún. 5. 21:46
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
#20 szó sem volt és nincs távkapcsolatról, ő azt szeretné, hogy "addig" legyünk együtt, szeressük egymást, mindezt úgy mint egy teljesen normális pár, nyaralás, romantika stb. Ja és persze, legyek mellette amíg felépül a műtét után, fogjam a kezét.
2021. jún. 6. 08:23
 22/32 A kérdező kommentje:
Pont ez az ami bánt, hogy ő egy év múlva simán tovább lépne, itt hagyna, de most szegénynek össze van törve a kis szíve, hogy ilyen könnyen lemondtam róla, (egyáltalán nem volt könnyű megtenni) de egy év múlva ugyanezt tenné ő, csak akkor már nem pár hónap emléket hagyna maga után hanem több mint egy évet.
2021. jún. 6. 08:27
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Ápolót akar? Tehát a kapcsolat nincs is a terveiben, csak most legyél vele. Első perctől tudta, hogy a gyerek miatt te nem tudnál menni.

Én úgy látom, ő eddig is csak rövid távban gondolkozott. Nem kicsit önző. A könyörgései csak szavak, mellébeszélés.

2021. jún. 6. 08:31
 24/32 A kérdező kommentje:
Utolsó egyetértek veled, én is így gondolom. De ez van, valószínűleg megérdemlem, hogy szenvedjek amiért ilyen ostoba vagyok. Nincs olyan sok tapasztalatom, mert azelőtt csak egy kapcsolatom volt, a házasságom, de utána még jó páran próbálkoztak, de mindegyik csak egy valamire hajtott, valamiért azt hiszem, hogy mivel egyedülálló anyuka vagyok az emberek azt hiszik, hogy egy kiéhezett, kétségbeesett nő vagyok aki bármire képes egy kis szeretetért cserébe, azt hiszem kellett ez a lecke nekem hamár az elsőből nem tanultam eleget. Soha többé nem fogom megengedi magamnak, hogy valaki többet jelentsen nekem, mint amennyit én jelentek neki.
2021. jún. 6. 09:31
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy ostoba, ezt verd ki a fejedből!

Sokkal nagyobb traumán mentem keresztül egy ilyen alak miatt, pont azért, mert még az előző generációhoz tartozom és hittem az exférjemben, hittem a szeretetében. Azóta helyre tettem magam, és a célom az, hogy ha csak 1-2 embernek kinyitom a szemét még az elején, akkor már megérte, hogy azok a nők/férfiak akiket ki akarnak használni érzelmileg vagy másképp, már az első jelekből tanuljanak. Mert igenis vannak jelek, csak nem akarjuk látni őket.

Szerintem te igenis jól látod, most már csak az a dolgod, hogy rakd ki az életedből és vissza se nézz!

2021. jún. 6. 09:51
 26/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, sajnálom hogy te is keresztül mentél ezen!
2021. jún. 6. 10:12
 27/32 anonim ***** válasza:
47%
Az exed az önző, hogy nem enged el a szerelmedhez.
2021. jún. 6. 16:46
 28/32 A kérdező kommentje:
Az exférjem nem is tudja, hogy volt már kapcsolatom utána, nem tartunk közvetlen kapcsolatot, ő már újra nősült, de ismerem őt, biztos vagyok benne, hogy még azért sem engedne el, ezzel legalább bosszút tudna állni rajtam, és éreztetni velem, hogy még mindig tőle függ a sorsom. Pedig a gyerek annyira azért nem érdekli, amikor nála van konkrétan az anyja az aki végig a gyerekkel van, és csak akkor tud a gyerekről amikor ott van, soha nem hív fel, hogy érdeklődjön, nem mintha hiányoznanak a hívásai, de én nem bírnám ki hogy 2 hétig ne tudjak a gyerekemről, a gyerektartást meg sokalja, szóval ezeket ha bebizonyítanám lehet, hogy meg tudnám fosztani a jogaitól, de hiába szeretem ezt a pasit, ha ő nem képes értem áldozatot hozni én miért tenném, ki tudja meddig lennénk együtt, az is lehet, hogy csak azért mondja, hogy menjek vele mert tudja, hogy úgysem tudok, ki tudja hogy bánna ott velem, ahol teljesen egyedül lennék.
2021. jún. 6. 17:27
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Na, az utolsó mondattal tapintottál a lényegre.

Csak a jó isten tudja, miket tenne veled ha ki lennél neki szolgáltatva. Egy manipulatív kis szemét, ne hagyd magad befolyásolni a hülyeséggel.

2021. jún. 6. 17:42
 30/32 anonim ***** válasza:
16%
Hát ez így halott ügy:) Nem bízol senkiben, alapvetően magaddal is van bajod látom, így marad a gyerek, meg a szolgálat. A szerelmet el lehet felejteni.
2021. jún. 6. 17:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!