Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen gyorsan túl lennék rajta?
Kb. 4 hete ért véget a 9 éves kapcsolatom (több éve már együtt is éltünk). Az exem annyira kikészített az utóbbi pár hónapban (volt testi bántalmazás is), hogy nem viselt meg a szakítás, sőt én mondtam ki. Örültem, hogy szabad vagyok. Azóta se gondoltam rá, nem sírtam, nem ettem fagyit, nem kuckóztam be, nem lett férfi útálatom stb. Viszont 3 hete megismertem egy pasit teljesen véletlenül, azóta is beszélünk minden nap, egyre többet (6-7 órát is) és annyira vonzódom hozzá, hogy én már tisztára beleestem (a jelek alapján ez kölcsönös).
De a lényeg, hogy létezik, hogy ilyen gyorsan túlléptem az exemen? Lehet gyászolnom kellene azt a rémes kapcsolatot?
Köszi a választ
"Az exem annyira kikészített az utóbbi pár hónapban"
Szerintem már akkor elkezdtél túlleni rajta, szóval valószínűleg nem csak négy hét volt az.
Nem kötelező gyászolnod.
Ha rossz volt, már a kapcsolat alatt túltetted magad. És a szerencse is melletted volt, hogy jött egy új.
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!