Olyan anyukák tanácsára lennék kivancsi, akik már 3. Babájukat szülték az mien gyorsan született meg? Tudom mindenkinél mas csak kiváncsi lennék. Ugy nézki miis a 3. Babánkat várjuk.
Milyen!
Úgy néz ki? Még nem tudod,hogy terhes vagy e,de már meg is akarod szülni?
Nekem a harmadik volt a legszebb, legjobb élmény.
Mind a három viszonylag könnyű szülés volt, de a harmadiknál már én is tudtam a testem jeleit, hogy kb mi fog történni, mit érzek, hogy nyomjak stb. A tapasztalat sokat segített.
Én a 3. babámmal 39+1 napon voltam dokinál, mondta, hogy méhszáj állapota alapján nagyon közel a szülés, és mivel 1óra autóutra volt a kórház, és hogy le tudjuk passzolni az akkor 3,5 és 1,5 éves nagyobb tesókat, mondta, hogy másnap délután 2-re menjünk be hozzá a kórházba mert ügyel, és megrepeszti a burkot- ergó megindítja így a szülést. Be is mentünk, de én akkor már sehogyan se éreztem magam. Megvizsgált, még NST volt, meg öltözés stb, 4kor kerültünk be a szülőszobára, kb fájás nélkül, de már bő 3ujjnyi méhszájjal. 6órakkor már babáztam.... szóval mindenestül szűk két óra volt a szülés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!