Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem illünk össze szakítás indok menthetetlen?
Igen sajnos, mert lehet, hogy ami neked jó vagy elég, az őt nem teszi boldoggá. Az én exemnek is elég volt, hogy hétvégén találkozunk, és akkor annyi történik, hogy alszik mellettem (mert ő annyira fáradt, pedig 6 órás állása volt), amikor pedig felkel, szexelnünk KELL, vagy legalább orálisan ki kell elégítenem. Adtam neki időt, mert elhittem, hogy tényleg fáradt, de egy idő után nagyon unalmassá vált, hogy csak ennyire van igénye.
Több ezerszer átbeszéltük szerintem, és nem lehetett változtatni, mert ő tényleg beérte ennyivel, én meg mondjuk szerettem volna összeköltözést, több tartalmas programot, stb.
Sajnálom kérdező, de én is szakítottam már ilyen indokkal, mégpedig azért, mert korábban már elmondtam, hogy mivel van gondom és próbáltam a páromat is biztatni, hogy kimondja a gondolatait, de semmi... Úgyhogy a számításnál csak ennyivel indokoltam a döntésem, felesleges lett volna összeveszni vagy csak a problémát felhozni. Nem lehet, hogy az exed korábban beszélt problémáról, amit te nem vettél komolyan/hisztinek vetted?
Amúgy szerintem gondold át, és ha tényleg szereted, nem pedig a kapcsolat maga hiányzik, akkor keresd meg, egy próbát megerhet.
Nem lehet, hogy az exed korábban beszélt problémáról, amit te nem vettél komolyan/hisztinek vetted?
De igen, pontosan így történt :(
Annyi legyen mentségemre, hogy ő inkább tőlem várta a probléma megoldását, a szóláson kívül nagyon nem tett többet. Viszont messze nem sejtettem, hogy ennyire nagy a baj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!