Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ez a szituáció szakítás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinilla kérdése:

Ez a szituáció szakítás?

Figyelt kérdés

A pasi szerint kizárólag a lány az oka minden veszekedésnek, feszkónak. Egyik nap veszekednek, majd ezt a srác ismételten közli a lánnyal: "a veszekedés is csak miattad van"

A lány akkor otthagyja a fickót, este ír egy smst, hogy sajnálja, hogy így ment el, de ha tényleg minden miatta van, akkor feleslegesek a szavak.

Szerintetek ezzel a lány szakított? Vagy kellene még egy "lezárás"? Jelentkezzen-e egyáltalán, ha a fiú nem teszi? Vélemény?

2021. máj. 25. 11:01
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem elgondolkodtató. Voltam ilyen kapcsolatban, mindenért de mindenért én voltam a hibás, a szr, a béna, stb. Ő a tökéletes, a szent :D

Mindent a szemembe tudott vágni, de ahhoz már gyenge pöts volt, hogy szakítson. Bár minek tette volna, volt meleg kaja, tiszta ruha, tiszta lakás, hlye is lett volna.

Aztán mikor kb. egy évvel összeköltözés után megmondtam neki, hogy befejeztem vele, akkor is, milyen furcsa, én voltam a szmét...

2021. máj. 25. 17:21
 22/29 A kérdező kommentje:

Az általam írt szituban árnyaltabb a dolog, mert a lány nem mindent csesz el a párja szerint "csak" a veszekedés az, ami miatta van.

Ráadásul a fiú az, aki kB. mindent biztosít. (részben azért, mert a lány szerinte nem tud bizonyos dolgokat olyan színvonalon biztosítani) szóval elég tré.

2021. máj. 25. 17:49
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon tipikus.

"csak a veszekedés az, ami miatta van"

"kB. mindent biztosít. (részben azért, mert a lány szerinte nem tud bizonyos dolgokat olyan színvonalon biztosítani) "

A két mondat között te nem érzed az ellentmondást?

2021. máj. 25. 18:57
 24/29 A kérdező kommentje:
Hát ja, 23as, a fickó gondoskodik a csajrol. nem eltartja, hanem előzékeny, meg ő főz, mert a lány (szerinte) nem tud úgy, az ő izlesenek megfelelő dolgokat. A lány ezt úgy igyekezett "kompenzálni", hogy vett ezt-azt, apróbb figyelmessegkent. De attól még a férfi biztosította a teret a kapcsolathoz (mert a lány élettere neki nem elég kényelmes) szóval tényleg kb úgy gáz az egész ahogy van. Ettől még igazán érdekel mások véleménye a sztori kapcsán.
2021. máj. 25. 19:05
 25/29 anonim ***** válasza:
93%
&urvára idegesítő, hogy 1-es szám első személyben nem tudsz írni a saját problémádról! Gondolom így kommunikálsz a való életben is, nem csoda, ha veled valaki nem tud zöld ágra vergődni.
2021. máj. 25. 19:40
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
En is a kommunikacios analfabetizmust jelolnem meg valooknak.
2021. máj. 26. 10:32
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hány éves emberek játsszák? Mert tiszta dedó... Ragaszkodnak a sz*rhoz csak.
2021. máj. 26. 11:51
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Óvoda ez, nem párkapcsolat.
2021. máj. 26. 15:03
 29/29 anonim ***** válasza:
Ez a csaj egy súlyos idióta, az ilyen meg is érdemli.
2021. máj. 26. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!