Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a szituáció szakítás?
A pasi szerint kizárólag a lány az oka minden veszekedésnek, feszkónak. Egyik nap veszekednek, majd ezt a srác ismételten közli a lánnyal: "a veszekedés is csak miattad van"
A lány akkor otthagyja a fickót, este ír egy smst, hogy sajnálja, hogy így ment el, de ha tényleg minden miatta van, akkor feleslegesek a szavak.
Szerintetek ezzel a lány szakított? Vagy kellene még egy "lezárás"? Jelentkezzen-e egyáltalán, ha a fiú nem teszi? Vélemény?
Nem, nem elgondolkodtató. Voltam ilyen kapcsolatban, mindenért de mindenért én voltam a hibás, a szr, a béna, stb. Ő a tökéletes, a szent :D
Mindent a szemembe tudott vágni, de ahhoz már gyenge pöts volt, hogy szakítson. Bár minek tette volna, volt meleg kaja, tiszta ruha, tiszta lakás, hlye is lett volna.
Aztán mikor kb. egy évvel összeköltözés után megmondtam neki, hogy befejeztem vele, akkor is, milyen furcsa, én voltam a szmét...
Az általam írt szituban árnyaltabb a dolog, mert a lány nem mindent csesz el a párja szerint "csak" a veszekedés az, ami miatta van.
Ráadásul a fiú az, aki kB. mindent biztosít. (részben azért, mert a lány szerinte nem tud bizonyos dolgokat olyan színvonalon biztosítani) szóval elég tré.
Nagyon tipikus.
"csak a veszekedés az, ami miatta van"
"kB. mindent biztosít. (részben azért, mert a lány szerinte nem tud bizonyos dolgokat olyan színvonalon biztosítani) "
A két mondat között te nem érzed az ellentmondást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!