Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szított velem mert nem érzi azt amit kell?
Ez volt a magyarázat, szeret de nem úgy, lehet összezavarodot..?, mióta szakítottunk 2 hónapja ugyan úgy beszélgetünk heti szinten, találkozunk is, programokat csinálunk, ha velem van csak rám koncentrál, társaságba is az én szememet keresi, nekem rendel a kajáltába stb.
Azt mondta,
“hogy Ô nem szerelmes! Én semmit nem rontottam el, szeret és fontos neki a barátságom”
Volt már veletek ilyen?
El kellene engedned.
Azt akarod, hogy szánalomból veled maradjon?
Ha 2 hónap eltelt így, hogy ennyire gyakori köztetek továbbra is az érintkezés, miért nem beszélsz vele?
Ha továbbra is azt hajtja, hogy neki ez így jó, ahogy van, azt tanácsolom, bármennyire nehéz is, szakíts meg vele minden kapcsolatot, mert még ennél jobban is te fogsz kijönni ebből szarul. Plusz ezzel legalább látni fogja, hogy maradt benned egy kis tartás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!