Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szított velem mert nem érzi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szított velem mert nem érzi azt amit kell?

Figyelt kérdés

Ez volt a magyarázat, szeret de nem úgy, lehet összezavarodot..?, mióta szakítottunk 2 hónapja ugyan úgy beszélgetünk heti szinten, találkozunk is, programokat csinálunk, ha velem van csak rám koncentrál, társaságba is az én szememet keresi, nekem rendel a kajáltába stb.

Azt mondta,

“hogy Ô nem szerelmes! Én semmit nem rontottam el, szeret és fontos neki a barátságom”

Volt már veletek ilyen?

2020. júl. 11. 23:44
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

El kellene engedned.

Azt akarod, hogy szánalomból veled maradjon?

2020. júl. 11. 23:49
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
Már rég vége, de te még mindig a reménybe kapaszkodsz. Ebből nem lesz semmi olyan amilyet szeretnél, az már a múlt.
2020. júl. 11. 23:54
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
Nem volt.
2020. júl. 11. 23:55
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem reménykedek csak leírtam azt amit látok! Azt, hogy látom rajta, hogy szeret, általában ő keres stb.
2020. júl. 11. 23:58
 5/8 anonim ***** válasza:
93%

Ha 2 hónap eltelt így, hogy ennyire gyakori köztetek továbbra is az érintkezés, miért nem beszélsz vele?

Ha továbbra is azt hajtja, hogy neki ez így jó, ahogy van, azt tanácsolom, bármennyire nehéz is, szakíts meg vele minden kapcsolatot, mert még ennél jobban is te fogsz kijönni ebből szarul. Plusz ezzel legalább látni fogja, hogy maradt benned egy kis tartás.

2020. júl. 12. 00:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Lehet ezt a barátságot szüneteltetném. Ha barát,akkor megérti, hogy egy ideig ne keressen, ha pedig szeret, akkor hódítson vissza.
2020. júl. 12. 10:20
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolatra nem kellesz, csak szabadidő eltöltésére néha. Ebből csak te jössz ki szarul.
2020. júl. 12. 13:48
 8/8 A kérdező kommentje:
Ezzel nincs is baj, én is élvezem a társaságát a szerelem az én részemről is elmúlt! Csak furcsa!
2020. júl. 12. 13:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!