Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Eljegyzett a párom, de még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzett a párom, de még nincs időpontja az esküvőnek. Viszont pár hete beszélgetek egy cuki sráccal és egyre jobban bejön...ti mit tettetek ilyen szituációban?

Figyelt kérdés
Félek, ha szakítok és nem jön össze a másik srác sem, egyedül maradok. Nem csaltam meg a páromat, csak csók volt. Tartsam meg mindkettőt, majd alakul valahogy? A srác nem tud a vőlegényemről.

2020. dec. 11. 00:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
8%
mindkettőt tartsd meg aztán majd kisül melyik a jobb
2020. dec. 11. 00:18
 2/18 anonim ***** válasza:
91%

Csak csók volt? mivan????!!!!!!

Az is megcsalás faxxfej

2020. dec. 11. 00:23
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Szakitsd a jelenlegivel.
2020. dec. 11. 00:24
 4/18 anonim ***** válasza:
96%

Én ilyen szituációban elgondolkodnék az olyan erényeken, mint őszinteség, tisztesség, becsület, egyenesség, bizalom.

Nem az érzéseiddel van probléma, hisz azok csak vannak, nem választottad őket, de az etikai szint amivel kezeled a helyzetet...

Az mutatja meg, hogy méltó vagy-e az "ember" névre.

2020. dec. 11. 00:27
 5/18 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem kérdezd meg a vőlegényed! Majd ő megmondja, mi legyen a csókolózós haveroddal.
2020. dec. 11. 00:41
 6/18 anonim ***** válasza:
99%

A csók megcsalás.

22L

2020. dec. 11. 00:46
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Na, ez is egy szuper kapcsolat, látom. Eleve, beszélgetsz egy cuki sráccal. Neten vagy hogy? Ha kapcsolatban élek, sőt, menyasszony vagyok, nem fogadom az ismerkedési szándékot. Ez nálam alap. Kollégákkal és ellenkezőnemű haverokkal is tartom a három lépés távolságot. És a csók igenis megcsalás. Szakíts inkább a vőlegényeddel, mert ez a házasság ha megvalósul, nagyon ingatag lábakon fog állni.
2020. dec. 11. 01:03
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
A vőlegényed is tudja, hogy a csók nem megcsalás és azzal smárolgathat, akivel akar?
2020. dec. 11. 01:22
 9/18 anonim ***** válasza:
94%
pusztuljon az ilyen, mint a fajtád
2020. dec. 11. 01:24
 10/18 anonim ***** válasza:
90%
Kamu.
2020. dec. 11. 02:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!