Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan kellene közölni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kellene közölni a szakítást ebben a szituációban?

Figyelt kérdés

A barátom borzasztóan agresszív..

A kapcsolatunk már hónapok óta haldoklik, már próbáltam elköltözni, először fenyegetett, zsarolt, engem hibáztatott mindenért, aztán sírt, azt mondta nincs senkije, megsajnáltam és vele maradtam, abban a hitben -amiket ígért-, hogy megváltozik. A tűzszünet mindössze 3 hétig tartott aztán megint újra a régi lett minden.. Most már ott tartok, hogy a jelenlétét sem tudom elviselni, undorodom tőle.

Találtam magamnak egy lakást, ahová két nap múlva költözöm, már elterveztem, hogy akkor csinálom, amikor nincs otthon, mert egyébként megint az lenne, ami volt, nem engedne ki és talán fizikailag is bántana, próbálna visszatartani.

Szóval a kérdés az, hogyan közöljem vele? Írjam le egy levélben vagy hívjam el valahová mielőtt ő hazaér? Valami olyan helyre ahol nem tudna cirkuszolni? De attól is félek, hogy jelenetet rendezne..

Arra már fel vagyok készülve, hogy követni fog, telefonon zaklatni és a munkahelyemre is valószínűleg el fog jönni.. Nem tudom hogy tudnék szabadulni.

2017. okt. 26. 14:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szépen közlöd vele, hogy mit szeretnél, aztán mondod neki, ha tettlegességig fajul a viselkedése most, és a későbbiekben is, azonnal mész a rendőrségre és lecsukatod!

Hátha akkor k..ssba marad.

Ha biztonságérzetet ad, akkor legyen melletted egy férfikísérőd is.

2017. okt. 26. 14:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül nem ajánlom, inkább mások társaságában.
2017. okt. 26. 14:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem javaslom a személyes megbeszélést, mert annak ki tudja, mi lenne a vége (normális esetben az a korrekt, de itt tettlegesség áll fönn). Én levelet írnék neki, hogy ne keressen, vége, adtam neki több esélyt is, de nem tudott élni vele én pedig ilyen ember mellett nem érzem biztonságban magam.

Segítséget kérnék a családomtól, ha zaklat. Remélem, azt nem árultad neki el, hova költözöl.

2017. okt. 26. 14:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Cuccolj át, aztán hívd fel telefonon. Ha ordít, kinyomod.

Eszedbe ne jusson elmondani, hogy hova mentél. Egy kis szabit vegyél ki, akkor a munkahelyeden se tud zaklatni. Teljesen tűnhet el!

Ha lehet, akkor barátnő vagy családtag pár napra menjen át hozzád.

Gázspray vagy sokkoló pedig amúgy sem árt, ha van egy nőnél.

2017. okt. 26. 14:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Ne egyedül legyél, legalább a közelben legyen " valaki"... amúgy meg egyszerűen. "Elköltözöm, ne is keress. Az okát tudod."
2017. okt. 26. 14:42
 6/8 anonim ***** válasza:
A személyes találkozást én sem ajánlom ebben az esetben. Az jó ötlet, hogy akkor cuccoksz ki, mikor nincs otthon, hagyj ott neki egy búcsúlevelet amiben megírod az okát és kész. Ha meg tudod oldani a szabit, akkor az se lenne rossz ötlet, ha kicsit eltűnnél.
2017. okt. 26. 19:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Pont egyik barátnőm van ilyen helyzetben. Ő egy levelet írt és kb mint a betörők lopakodva távoztunk a lakásból a cuccaival. A srác bement a munkahelyére hatalmas jelenetet rendezett, hívogatta, írogatott, követte kifigyelte, hol lakik. A lépcsőházba is bejutott egyik szomszéd által, és az ajtót verte. Ebből csak úgy lehetett szabadulni, hogy újra elköltözött, 2 hétre eljött szabadság ahol azt mondták a srácnak, hogy elköltözött másik városba. A telefonszámát is meg kellett változtatnia és az adott 2 hétben másik városban volt. A srác ekkor a szüleit kezdte zaklatni, majd őket is követte. Rendőrség lett a vége (ami szintén nem ért sokat). Végül tényleg más városba fog költözni...mert nem tehet mást. Nem akarom a frászt hozni rád, de személyesen semmiképp ne találkozz vele. Az első időszakban pedig tényleg tűnj el úgy, hogy sehol se találjon. Vannak ilyen beteg emberek.
2017. okt. 27. 12:53
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne személyesen.

Hagyj egy cetlit az asztalon, ezesetben még az a legszemélyesebb.

A címedet, elérhetőségedet véletlenül se írd oda, egyúttal tiltsd le minden közösségi portálról és vegyél új telszámot, a régit meg dobd el.

A melóhelyedet meg már most mondd el, mi a helyzet, ne érje tök váratlanul a főnöködet a pl. délelőtt berontó exed.

Emellett azt is javaslom, az elkövetkező hetekben ne legyél egyedül, és dolgozni se menj be.

A legjobb lenne, ha fognád egy szabad barátnődet, unokatesót és elutaznátok valahová.

2017. okt. 27. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!