Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen csalódást, szakítást hogy éljek túl?
Nagyon csalódott vagyok bántó hogy így lett vége...Sose gondotlam volna.
A párommal 3 éve voltunk együtt, dolgoztunk egy jó ideje. Felvetettem az összeköltözést kb egy hónapja...az elején nem volt vele baja, nézegettünk albérletet is. Aztán fordult a kocka valamiért és nagyon megbántott...
Mondta hogy nem akar velem összeköltözni, mert még 25 évesen nem érzi ugy hogy ez szükséges lenne, meg neki fontosabb a melója, fontosabb a kocsija amit nem rég vett...
Szóval minden fontosabb neki mint én, és fáj hogy engem tehernek nézett, hogy velem nem lehet összeköltözni, mert mellettem nem tudná megvalósítani az álmát, hogy legyen egy cége....
Egyszerűen olyan mintha kést szúrtak volna belém!! Azóta folyamatosan sírok, és fáj, mert nem hiszem el hogy így ért vége.....
Csak én terveztem a jövőt vele, de ő sajnos nem!!!!!!! :(
Nem tudok mit csinálni, nincs kedvem sehova se járni, egyszerűen 0 lett az önbizalmam.....
23 L
Az ilyen barom nem érdemelt meg. Ne keseregj ennél csak jobbat találsz. Legyen az állandó vendége a NAV. Mire rájön mit vesztett te már rég boldog leszel..... hidd el nem minden pasi ilyen pl.én sem
34F
#4 ez itt a reklám helye?
(Fizetett hirdetésünket hallották.)
Gyerekkent jottetek ossze, kisfelnottkent pedig mas utakat akartok jarni. Ez megtortenik gyakran.
Lesz majd mas. Tuleled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!