Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ilyen csalódást, szakítást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen csalódást, szakítást hogy éljek túl?

Figyelt kérdés

Nagyon csalódott vagyok bántó hogy így lett vége...Sose gondotlam volna.

A párommal 3 éve voltunk együtt, dolgoztunk egy jó ideje. Felvetettem az összeköltözést kb egy hónapja...az elején nem volt vele baja, nézegettünk albérletet is. Aztán fordult a kocka valamiért és nagyon megbántott...

Mondta hogy nem akar velem összeköltözni, mert még 25 évesen nem érzi ugy hogy ez szükséges lenne, meg neki fontosabb a melója, fontosabb a kocsija amit nem rég vett...

Szóval minden fontosabb neki mint én, és fáj hogy engem tehernek nézett, hogy velem nem lehet összeköltözni, mert mellettem nem tudná megvalósítani az álmát, hogy legyen egy cége....

Egyszerűen olyan mintha kést szúrtak volna belém!! Azóta folyamatosan sírok, és fáj, mert nem hiszem el hogy így ért vége.....

Csak én terveztem a jövőt vele, de ő sajnos nem!!!!!!! :(

Nem tudok mit csinálni, nincs kedvem sehova se járni, egyszerűen 0 lett az önbizalmam.....

23 L

2017. okt. 13. 13:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Most 33 vagy 34 vagy?
2017. okt. 13. 17:26
 12/19 anonim ***** válasza:
Szerintem már maga se tudja...vagy lehet hogy pont a két kommentje közti időben töltötte be a 34-et :D
2017. okt. 13. 17:34
 13/19 anonim ***** válasza:

Nezd, borzaszto jol jartal!

A volt ferjembol hat ev hazassag es ket gyerek utan robbant ki, hogy minden fontosabb, mint a csaladja.

Egyeve elvaltunk, de a vegrehajtok meg kuldenek neki ide levelet, mert o elni kezdett.

2017. okt. 13. 18:19
 14/19 anonim ***** válasza:
Közelebb a 34-hez de még 33
2017. okt. 14. 01:57
 15/19 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!! :(

észre vettem hogy az egy korú fiúk +/- egy év, hallani sem akarnak a komoly kapcsolatról...ez nagyon rossz...

emberek közé nem bírok menni, csak itthon sírok, mert önbizalmam egyenlő a 0-val, és már egybők sírok vagy ideges leszek ha boldog párokat látok az utcán! :(

2017. okt. 14. 14:30
 16/19 anonim ***** válasza:
35%

Értetlenül állok a válaszok előtt. Mindenki a pasit hibáztatja, mert nem ment bele egy kapcsolatba,, ami neki nem volt elég fontos. Na már most egy kapcsolat két emberen áll. Ha velem nem akart annak idején összeköltözni Csisztu Zsuzsa, akkor ő volt a hülye, vagy én voltam kevés neki? Szerintem az utóbbi. Nekem kellett még sokat tanulnom,, sokat fejlődnöm ahhoz, hogy később,, amikor az igazi szerelem rám talált, tudjak vele mit kezdeni, s meg tudjam tartani. Mert megszerezni sokkal könnyebb valakit, mint megtartani!

Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, kérdező, de fogd fel ezt egy leckének, és vond le belőle a tanulságot. De ne azt, hogy a pasik szemét disznók, hanem azt, hogy valamiért még nem vagy alkalmas párkapcsolatra, együttélésre. Fájdalmas, tudom. De csak ezekből a fájdalmas kudarcokból tudunk tanulni, fejlődni, jobb partnerré, szerethetőbb emberré válni.

2017. okt. 14. 16:49
 17/19 A kérdező kommentje:

azt írta még hogy neki céljai álmai vannak amiket meg akar valósítani és nem elég érett az összeköltözésre......

akkor legalább nem én vagyok a hibás hanem neki nagyon gyerekes a felfogása!!!! :(

mert mindenkinek vannak céljai csak közösen próbálják megvalósítani :( :( nagyon fáj.......

2017. okt. 15. 11:19
 18/19 anonim ***** válasza:
Miquel .Fàjdalmas igazsàg hogy egy 25-26 sokszor még egy 30 êvesre sem lehet azt mondani hogy egy igazi férfi .Tisztelet a kivételnek .Kérdező sajnàlom hogy veled is megtörtén és szembesültél azzal hogy ő nem veled tervezett .Fogd fel ugy hogy ha ő eléri aaz àlmait majd egyedül fog élni ezzel nem lessz kivel megosztania és hidd el akkor fog ezzel a ténnyel szembesülni .Te meg addigra elfelejted és boldog leszel nélküle .
2017. okt. 15. 22:44
 19/19 anonim ***** válasza:

Minél érettebb valaki, kedves utolsó, annál kisebb a valószínűsége, hogy leragad olyan partner mellett, akit nem szeret eléggé. Az pedig nem az ő hibája, hanem a másiké, aki nem tudta elvarázsolni, nem tudta elvenni az eszét. Nem tudott megfelelő partnerré fejlődni mellette.

Az pedig egy pillanatig se vezessen félre, kérdező, hogy mit mondott a fiú. A szakításnak is megvannak a maga íratlan szabályai. Nem azt mondjuk, hogy azért nem szeretlek, mert lapos a segged, és/vagy hülyén gondolkodsz, hanem azt, hogy nem állunk készen a kapcsolatra, most nem alkalmas, mert elmentek a fecskék, vagy hogy terveink vannak.

2017. okt. 16. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!