Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy borzasztóan bonyolult kapcsolaton vagyok túl. Van e itt Valaki aki úgy érzi hogy sok szituációt látott már és szívesen meghallgatná az enyémet is, esetleg adna tanácsot ?
Figyelt kérdés
Nem volt hétköznapi a kapcsolat, és ezalatt nem azt értem hogy a mi szerelmünk senkiéhez nem hasonlítható, a körülmények voltak nem megszokottak. 1 hónapja lett vége, hirtelen és nem tisztázva. Igazából csak annyit szeretnék elérni hogy legalább rendesen meg tudjuk beszélni, nekem sokat segítene. Részletekbe most nem bocsátkoznék, remélem valaki tud segíteni és meghallgat szívesen.2020. okt. 6. 23:36
1/9 anonim válasza:
En meghallgatlak bogaram, ha gondolod :3
2/9 anonim válasza:
Én meghallgatlak, nekem egy 4 éves, nagyon "különleges kapcsolaton" vagyok túl. Itt is volt már minden,szóval remélem tudok segíteni.
4/9 anonim válasza:
Megírhatod.
8 éves, sok mindent látott kapcsolatban vagyok benne, szakítás is volt ebben.
Ha gondolod.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm ! A mai nap folyamán írok mindenkinek 🙂
2020. okt. 7. 11:47
9/9 anonim válasza:
Nekem is írhatsz, ha szeretnél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!