Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letiltanátok az exeteket?
5ösre,
Kérdező, a tiltás nem miatta hanem magad miatt teszed. Nem ő érte kéne tenned. Arról nem is beszélve hogy nem fogja észrevenni mert lesz*r, ha fontos lennél neki, nem itt lennél. Ha mégis észreveszi akkor se fog semmit se tenni, nem fogja meghatni és lépni bàrmit is. Kb olyan mintha egy ált.iskolás ismerősöd letilt... észre se vennéd és ha mégis, akkor se hat meg.
Én letiltottam az exemet. Hosszú évekig együtt voltunk, majd a hátam mögött ismerkedni kezdett egy kolleginával. Amint rájöttem, szembesítettem és szedte a cuccait. Persze a szemembe mindent tagadott, majd nagy nehezen kinyögte, hogy igaz. Már aznap elment. Még a héten összejöttek, 2 hét múlva már posztolta őt instán meg facen is. Úgy éreztem, hogy teljesen megszégyenített engem, a kapcsolatunkat, az éveinket... Ekkor döntöttem úgy, hogy letiltom mindenhol, mert erre nem vagyok kíváncsi. Pár napig, hétig rossz volt, majd végre már nem vártam, hogy keressen.
Majd eltelt a tiltás után egy hónap és elkezdett Viberen bombázni bocsánatkérő üzenetekkel. Ott is blokkoltam. Majd eltelt ismét egy hónap és írt új számról is. Majd egy harmadikról is... És ez ment az első hónapokban,végül abbahagyta.
A lényeg az, hogy én aztán tudom, hogy nehéz meglépni. Én is szívem szerint a mai napig nézegetném, hogy vajon szétmentek-e már, vajon lehullott-e már az exemről az álarc és végre visszakapta-e azt a sok sz.rt, amiket okozott nekem és másoknak is az utóbbi években. De a saját magam érdekében nem teszem. Volt persze a hónapok alatt arra példa, hogy böngészőből rákerestem, hogy mizu. De csak saját magamnak okoztam fájdalmat, amikor szembesültem azzal, hogy úgy posztolja élete minden boldog mozzanatát, mintha ő lenne a megtestesült tökéletesség. Persze tudom, hogy ez csak a látszat, hiszen amikor írkált is megmondta, hogy belül még mindig semmi nincs rendben. Na meg ismerem is már elég jól, soha nem lesz képes ő igazán boldog lenni, míg rendbe nem teszi szakember segítségével magát, az ellen meg tiltakozott mindigis. De azért ilyenkor mégiscsak szívfacsaró érzés ezeket látni.
Úgyhogy javaslom, hogy legyél nálam okosabb. Ne oldd fel, ne nézegesd máshonnan sem. Idő, de jobb lesz. Főleg, ha ti nem is voltatok annyit együtt, mint mi. (8 év, első párom volt...)
Magadra koncentrálj most, erősödnöd kell. Sok sikert!
En letiltottam aki szorakozott az erzeseimmel. Sokaig hitegette, hogy kedvel.
Vegulis tiltas utan ritkabban jut eszembe rola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!