Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Letiltanátok az exeteket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letiltanátok az exeteket?

Figyelt kérdés
Én totál szerelmes vagyok belé, én vagyok a nő. Ő már nem szerelmes, sőt visszament a volt barátnőjéhez (kicsit bonyolult volt az egész kapcsolat..), és halálosan boldogok Facebookon. Én csak egy botlás voltam úgy tűnik. Barát akart maradni, de mondtam, hogy én nem tudok. A követését leállítottam, nem látom miket tesz ki, de ha akarom meg tudom nézni, és hát nagyon fáj.. most is épp megnéztem és épp bőgök.. tiltanátok vagy csak próbálnátok nem megnézni..? Azért félek kicsit a tiltástól, mert én nagyon szeretem, és így olyan, mintha mégis én taszítanám el, pedig szívem szerint pont őt akarom a legjobban..:(
2021. máj. 22. 07:43
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
88%

5ösre,

Kérdező, a tiltás nem miatta hanem magad miatt teszed. Nem ő érte kéne tenned. Arról nem is beszélve hogy nem fogja észrevenni mert lesz*r, ha fontos lennél neki, nem itt lennél. Ha mégis észreveszi akkor se fog semmit se tenni, nem fogja meghatni és lépni bàrmit is. Kb olyan mintha egy ált.iskolás ismerősöd letilt... észre se vennéd és ha mégis, akkor se hat meg.

2021. máj. 22. 09:00
 12/28 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem is tiltsad. Ameddig állandóan a képeit nézed meg rákeresel, addig persze, hogy nem fogsz tudni továbblépni. Amúgy meg az hülyeség, hogy nem fogsz találni mást. Hidd el, fogsz, főleg aki különb ennél az embernél.
2021. máj. 22. 09:22
 13/28 A kérdező kommentje:
Oké. Letiltottam😔
2021. máj. 22. 09:40
 14/28 A kérdező kommentje:
#11 én az 5ös választ máshogy értettem. Ha letiltom, és nagyon akarom, akkor fel tudom engedni, és meg tudom nézni. Tehát ez engem nem akadályoz semmiben, csak őt abban, hogy megnézzen engem. Én ezt így értettem.
2021. máj. 22. 09:50
 15/28 anonim ***** válasza:
23%

Én letiltottam az exemet. Hosszú évekig együtt voltunk, majd a hátam mögött ismerkedni kezdett egy kolleginával. Amint rájöttem, szembesítettem és szedte a cuccait. Persze a szemembe mindent tagadott, majd nagy nehezen kinyögte, hogy igaz. Már aznap elment. Még a héten összejöttek, 2 hét múlva már posztolta őt instán meg facen is. Úgy éreztem, hogy teljesen megszégyenített engem, a kapcsolatunkat, az éveinket... Ekkor döntöttem úgy, hogy letiltom mindenhol, mert erre nem vagyok kíváncsi. Pár napig, hétig rossz volt, majd végre már nem vártam, hogy keressen.

Majd eltelt a tiltás után egy hónap és elkezdett Viberen bombázni bocsánatkérő üzenetekkel. Ott is blokkoltam. Majd eltelt ismét egy hónap és írt új számról is. Majd egy harmadikról is... És ez ment az első hónapokban,végül abbahagyta.

A lényeg az, hogy én aztán tudom, hogy nehéz meglépni. Én is szívem szerint a mai napig nézegetném, hogy vajon szétmentek-e már, vajon lehullott-e már az exemről az álarc és végre visszakapta-e azt a sok sz.rt, amiket okozott nekem és másoknak is az utóbbi években. De a saját magam érdekében nem teszem. Volt persze a hónapok alatt arra példa, hogy böngészőből rákerestem, hogy mizu. De csak saját magamnak okoztam fájdalmat, amikor szembesültem azzal, hogy úgy posztolja élete minden boldog mozzanatát, mintha ő lenne a megtestesült tökéletesség. Persze tudom, hogy ez csak a látszat, hiszen amikor írkált is megmondta, hogy belül még mindig semmi nincs rendben. Na meg ismerem is már elég jól, soha nem lesz képes ő igazán boldog lenni, míg rendbe nem teszi szakember segítségével magát, az ellen meg tiltakozott mindigis. De azért ilyenkor mégiscsak szívfacsaró érzés ezeket látni.

Úgyhogy javaslom, hogy legyél nálam okosabb. Ne oldd fel, ne nézegesd máshonnan sem. Idő, de jobb lesz. Főleg, ha ti nem is voltatok annyit együtt, mint mi. (8 év, első párom volt...)

Magadra koncentrálj most, erősödnöd kell. Sok sikert!

2021. máj. 22. 10:04
 16/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én nem tudom mi lesz most.. nem is a tiltás itt a lényeg. Nekem volt már több párom, de soha nem éreztem még ezt senki irant.. és a vicc, hogy ő is ezt mondta nekem az elején, hogy soha nem érzett még ilyet.. csak nála elmúlt, nálam egyre erősebb.. kivagyok..
2021. máj. 22. 10:13
 17/28 anonim ***** válasza:
74%

En letiltottam aki szorakozott az erzeseimmel. Sokaig hitegette, hogy kedvel.

Vegulis tiltas utan ritkabban jut eszembe rola.

2021. máj. 22. 14:13
 18/28 anonim ***** válasza:
33%
Velem is szórakozott. Szakítás után még 3 hónapig hitegetett és játszott az érzéseimmel. Nyár eleje volt a határidő, hogy döntse el, mit és hogyan szeretne. Letiltottam. 32 éves vagyok, velem ne szórakozzon egy 36 éves gyerek. Nagyon szerettem őt, mert mind a 2 oldalról mellesleg gyerekek is vannak. De attól, hogy van egy gyerekem , én még újra akarom építeni az életem , szeretnék férjhezmenni és ha van rá lehetőség új családot alapítani. Nem fogom őt visszaengedni. Sok mindent meg tudok bocsájtani, de ha valaki játszik az érzéseimmel, azt nem. Nagyon nehéz, de telefonról is letiltottam. Nálam ott pattant el a húr, amikor minden beszélgetésbe beleszőtte, hogy kár, hogy köztünk így alakult. Ő pedig nagyon szeretett volna velem lenni. Nem szájkarete. Nem is 1000 km választ el. Engem ezekkel nagyon megbántott. Belőlem olyan érzéseket váltott ki ez a férfi jó értelemben, amiket még a gyerekem apjával sem éltem meg. Rettentően fáj, szerintem innen számítva is eg év, mire valamennyire helyrejövök, de már elegem volt abból, hogy csak úgy rám írt, amikor kedve van.
2021. máj. 22. 16:17
 19/28 A kérdező kommentje:
Én igazából a múltban élek.. engem már nem hiteget, de sokáig hitegetett. Aztán láttam rajta, hogy mégsem akarja, elküldtem, de mindig visszajött, és újra elkezdtem reménykedni.. de tudtam, hogy felesleges, mert látszott rajta, hogy már nem vesz komolyan.. de nem tudtam elhinni, hogy már nem akarja azt amiket régen mondott.. velem akart élni, gyereket akart.. aztán nem mondta, hogy már nem így gondolja, nekem kellett rájönnöm a viselkedéséből, ami szintén nem volt egyértelmű, mert hol megőrült értem, hol alig keresett.. szerintem nagyon nem volt korrekt velem.. ha valaki szerelmes, azzal ezt játszani nagyon nagyon undorító dolog.
2021. máj. 22. 16:27
 20/28 anonim ***** válasza:
59%
Miért lett lepontozva, aki leírta a tapasztalatait?
2021. máj. 22. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!