Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha a volt szerelmetek többször irna a facebookon? Letiltanátok? Vagy el sem olvasnátok mit ir?
Figyelt kérdés
2018. okt. 21. 14:24
1/6 anonim válasza:
Mi néha beszéltünk, mi van a másikkal. Attól, hogy nem működött, még nem kell egyből gyűlölni a másikat. Nyilván nem mindegy, mi a szakítás oka. De nálunk békés volt a szakítás. Ha ír, válaszolok neki. Bár ilyen ritkán van.
2/6 anonim válasza:
Mivel boldog párkapcsolatban élek, így nem érdekelne az ex levelezése. Első alkalommal elolvasnám, majd kedvesen megírnám, hogy lépjen túl, élje mindenki a maga életét. A többi leveleit olvasás nélkül törölném, később le is tiltanám.
3/6 anonim válasza:
Aki nem érti a szót h ő az ex max barátság lehet v inkább az se közeli ismerős,azt igenis le kell tiltani,senkinek se hiányzik 100 üzi egy zaklatotól..
4/6 anonim válasza:
Miért írsz volt szerelmet? Tán még mindig érzel iránta valamit? Különben csak hívd exnek, vagy volt barátnak/barátnőnek.
Egyéb iránt az enyém is írt, hogy kezdjük újra mert megváltozott, én vagyok élete szerelme. Engem sajnos ez már nem érdekelt. Mindig elolvastam amit írt, válaszoltam neki. Végül amikor már nem tudom hanyadjára akarta rám erőltetni magát, tettem neki róla hogy ne akarjon többet írni. Ha folytatta volna, akkor letiltom.
5/6 anonim válasza:
Ha a szerelmed volt, úgysem bírod ki, hogy ne olvasd el! Talán még azt sem, hogy ne válaszolj neki. Sőt, azt sem, hogy ne találkozz vele újra. Érzel még iránta egyébként? Te vagy a férfi? Mert inkább a nők írogatnak rá az exekre.
6/6 anonim válasza:
Egy idő után megunja majd, hogy hiába írogat.Én nem foglalkoznék vele ha nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!