Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem képes 10 per 9 nő megmondani az adott férfinak, ha nem tetszik? Miért hitegetik adott esetben? És miért adnak kétértelmű válaszokat, vagy csak letiltanak szó nélkül. Ez a csávó 15:30 nél is ezt mondja.
Én anno nem egopolírnak használtam ezt, hanem egyszerűen nem akartam hallgatni a hisztit meg az erőszakoskodást. A férfiak 70%-a hihetetlenül le tud alacsonyodni, mikor valaki kulturáltan visszautasítja. Én meg utálom a hisztit és a drámát, ezért ilyenkor ha nem is hitegetem a másikat, távolságtartóan, néha jópofizva, de alapvetően ignoránsan viselkedek... Akkor még azelőtt elfogadja a sorsát és lenyugszik, hogy tudatosulna benne, hogy ez offos. És nem veri magát földhöz, mint egy konkrét visszautasításnál.
Egyébként nem egy olyan visszautasítás volt, ahol szabályosan féltem, hogy mi lesz... Tényleg borzalmasan kezeli a többség.
erre kiakad, hisztizik, fenyeget, és elmond minden ocsmányságnak
Esetleg útszéli rakodómunkások viselkednek így, értelmes ember szerintem soha.
Hallod, amúgy miért kérdőjelezed meg a leírt indokok jogosságát? Ez azért elég gáz.
Üdv.: 1
Amúgy pont erről beszélnek a nők:D
A kérdező is egy gyökér:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!