Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évek óta fennt vagyok netes társkeresőkön,0 válasz,vagy letiltanak? Minden férfinál ez van vagy csak nálam?
Az alfahímeknél nincs így. Többieknél így van. Nálam is. Engem nem tiltanak, szimplán nem válaszolnak.
De nem is akarok egy olyan kislánnyal semmit se kezdeni, aki 5 kép, meg 6 mondat bemutatkozás után el tudja dönteni, hogy engem keres e vagy sem.
lehet a fotóid előnytelenek,amiket felteszel. Néha kiváncsiságból nézek férfi társkeresőket. A leggagyibb nézések,vagy félmeztelen pózolós nevetségességek vannak.
Profival készíttess fotót és végezz el egy kommunikációs tanfolyamot.Szerintem.
#2 És ezt mégis hogyan, ha nem tudja, hogy milyen vagyok?
Felszínesen dönt, max úgy.
#1 “ De nem is akarok egy olyan kislánnyal semmit se kezdeni, aki 5 kép, meg 6 mondat bemutatkozás után el tudja dönteni, hogy engem keres e vagy sem.”
Egyetlen kép alapján el tudom dönteni, hogy érdekelsz-e. Semmi értelme jobban megismerni a személyiségedet, ha taszít a külsőd.
Értelmetlen a kérdés.
Ha legalább egy pár összeáll, akkor annak a férfi tagja biztos hogy kapott választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!