Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letiltanátok az exeteket?
Figyelt kérdés
Én totál szerelmes vagyok belé, én vagyok a nő. Ő már nem szerelmes, sőt visszament a volt barátnőjéhez (kicsit bonyolult volt az egész kapcsolat..), és halálosan boldogok Facebookon. Én csak egy botlás voltam úgy tűnik. Barát akart maradni, de mondtam, hogy én nem tudok. A követését leállítottam, nem látom miket tesz ki, de ha akarom meg tudom nézni, és hát nagyon fáj.. most is épp megnéztem és épp bőgök.. tiltanátok vagy csak próbálnátok nem megnézni..? Azért félek kicsit a tiltástól, mert én nagyon szeretem, és így olyan, mintha mégis én taszítanám el, pedig szívem szerint pont őt akarom a legjobban..:(2021. máj. 22. 07:43
1/28 anonim válasza:
legyél okos. Mindenhonnan tiltás MOST.
2/28 anonim válasza:
Titsd le. Könnyebb továbblépni. Keress olyat, akinek te vagy a minden, és nem csak egy botlás.
3/28 A kérdező kommentje:
De én csak őt akarom:( Nem fogok mást találni, aki ennyire fontos lesz nekem. Az elején én is az voltam neki..
2021. máj. 22. 07:52
4/28 anonim válasza:
Én sose tiltottam és töröltem senkit, legfeljebb követést állítottam le. Ha annyira kíváncsi leszel még a tiltás is fel fogod oldani, hogy meg lesd, ha még nem, akkor megteszik az is, hogy nem követed.
5/28 A kérdező kommentje:
Igen, igazából a tiltás amiatt lenne jó, hogy éreztessem vele, hogy rossz nekem.. már ha egyáltalán észrevenné, hogy tiltottam..
2021. máj. 22. 07:55
6/28 anonim válasza:
#3: Pont azért tiltsd le, mert te valójában nem őt akarod. Akit te akarsz, az úgy néz ki talán, mint ő, de a te párod, aki odavan érted, aki imád, akivel kézenfekvő sétálsz, büszke rá, hogy te vagy a párja. Aki veled tervezi a jövőt.
Ez a pasi meg pont az ellenkezője. Azt is letagadja, hogy ismert, hazudik mindkettőtöknek, hozzád se hűséges, és csak szórakozni kellettél. Ezt akarod? Jó így szenvedni? Hányszor akarod ezt átélni?
7/28 A kérdező kommentje:
6 igen teljesen igazad van. De már kivagyok, annyira régóta szeretnék boldog lenni valakivel:( és egyszerűen valami miatt sosem jön össze.. ő volt akit a legjobban el tudtam képzelni magam mellé. Tudom, ő engem nem, felesleges ezen gondolkodnom, de nem tudok túllépni..
2021. máj. 22. 08:00
8/28 anonim válasza:
lehetne annyi önbecsülésed, hogy nem foglalkozol vele többet. De kellenek ilyen önsorsrontó hisztis p.csak is a világba.
9/28 A kérdező kommentje:
8 a stílus maga az ember😉
2021. máj. 22. 08:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!