Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ez mit jelenthet egy férfinél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelenthet egy férfinél?

Figyelt kérdés
Másfél évig voltunk együtt de távkapcsolatban. Előtte nap beszélgettünk és egyszer csak letiltott mindenhonnan. Telószámomat is, mindent. E-mail-en tudtam neki írni de ott vissza sem írt. Akartam küldeni neki még egyet de törölte az e-mail-em. Akkor ez ennyi volt?
2021. máj. 19. 14:48
 1/8 anonim ***** válasza:
90%

Egyértelmű! Van neki más!

Legyen önbecsülésed és ne keresd

2021. máj. 19. 14:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez az jelenti, hogy vége. Azt neked kell tudnod, hogy jogos e tiltás vagy minden előzmény nélkül csinálta ezt.
2021. máj. 19. 14:52
 3/8 A kérdező kommentje:
Sok volt a veszekedés az utóbbi időben, de úgy éreztem sikerült megbeszélni. Aztán egyszer csak letiltott. Semmi jele nem volt, és nagyon rosszul esett. Az lehet, hogy még keresni fog? Esetleg elhamarkodta? Mert nem tudom eldönteni, hogy érdemes-e reménykedni, vagy inkább engedjem el...
2021. máj. 19. 14:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mas lett a befuto es kinossa valtal szamara.
2021. máj. 19. 15:05
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen nem férfi, de még csak nem is ember. Inkább valami giliszta féle.
2021. máj. 20. 06:38
 6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szemét volt tőle. Annyit megérdemeltem volna, hogy tisztességesen elváljunk egymástól. Ezért gondolom azt, hogy jelentkezni fog ha rájön, hogy máshol sem olyan jó, mint ahogy hiszi. Arra jutottam, hogy ilyet akkor csinál az ember ha nincsenek már érzései, vagy akkor ha menekülni akar.
2021. máj. 20. 06:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen mindegy miért csinálta. Ilyen húzás után el kell gyászolni a kapcsolatot és túl kell lépni rajta.
2021. máj. 20. 07:38
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha keresne is, becsüld magad többre annál, hogy újra szóba állj vele! Ha egyszer megcsinálta, megcsinálja újra. Jót ettől nem kell várni.
2021. máj. 20. 19:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!