Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tennétek, ha nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha nagyon hiányozna a volt párotok? Lent kifejtem.

Figyelt kérdés
Szakítottunk, mert ígérgetett, de végül visszament a volt barátnőjéhez. Hosszú sztori de ez a lényeg. Barát akart maradni, szerintem kedvel, hiányzok neki, de mondtam hogy én biztos nem leszek vele barát ezek után, hisz én többet akartam.. viszont egyre jobban hiányzik, és sűrűn látom, szinte minden nap, de próbálom kerülni. Ti képesek lennének vele barát lenni, vagy próbálnátok elkerülni ahogy csak lehet? Nagyon hiányzik, de félek hogy csak még rosszabb lenne nekem lelkileg, ha jóban lennénk, de tudnám hogy nem lehet semmi több. Én szeretem őt.. nem tudom mi lenne a jobb megoldás, mert így hogy sűrűn látom nem tudom elfelejteni, és rossz hogy nem beszélünk..
2021. máj. 18. 11:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
54%
#9 És van már új csődör azóta? 😁
2021. máj. 18. 16:31
 12/15 anonim ***** válasza:

Ez miért lényeg?

2021. máj. 18. 16:42
 13/15 anonim ***** válasza:
Miért jár a melóhelyedre??? Ez nekem nem világos - kivéve, ha ott dolgozik ő is.
2021. máj. 18. 21:28
 14/15 A kérdező kommentje:
Ott dolgozik, arrafelé, és sokszor van dolga ott ahol én vagyok
2021. máj. 19. 06:01
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
hogy mit tennék? Elővenném a fotóját és jól kiverném rá..:D 19F
2021. máj. 20. 02:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!