Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tennétek, ha nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha nagyon hiányozna a volt párotok? Lent kifejtem.

Figyelt kérdés
Szakítottunk, mert ígérgetett, de végül visszament a volt barátnőjéhez. Hosszú sztori de ez a lényeg. Barát akart maradni, szerintem kedvel, hiányzok neki, de mondtam hogy én biztos nem leszek vele barát ezek után, hisz én többet akartam.. viszont egyre jobban hiányzik, és sűrűn látom, szinte minden nap, de próbálom kerülni. Ti képesek lennének vele barát lenni, vagy próbálnátok elkerülni ahogy csak lehet? Nagyon hiányzik, de félek hogy csak még rosszabb lenne nekem lelkileg, ha jóban lennénk, de tudnám hogy nem lehet semmi több. Én szeretem őt.. nem tudom mi lenne a jobb megoldás, mert így hogy sűrűn látom nem tudom elfelejteni, és rossz hogy nem beszélünk..
2021. máj. 18. 11:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
13%

Esetleg küzdeni érte? Ha mindenképp szeretnéd magad mellett tudni, akkor próbát megér. Viszont ha nem "tudod" visszacsábítani, én sem lennék a barátja. Nem kell utalni egymást, de nem is beszelnek vele minden nap. Köszönés es kész. Esetleg ha megkérdezné hogy vagyok válaszolok, de nem vinnem túlzásba a beszélgetést.

Figyelem elterelésnek jo a tinder. Nem muszáj találkozni az illetőkkel, elég ha lekotik a gondolataidat. Kitudja, lehet olyanba botlasz, aki totál elcsavarja a fejed.:)

Fel a fejjel, sok sikert!

2021. máj. 18. 11:20
 2/15 A kérdező kommentje:
Igen egy tinderhez hasonló oldalon fent vagyok. Küzdeni nem tudok, mert már eldőlt a dolog, biztos hogy nem lehet már az enyém.
2021. máj. 18. 11:23
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Küzdeni érte? Mi a francnak egy ilyen emberért?! Aki ott hagyta az exet, összeállt a szerencsétlen kérdezővel, aki kb búfelejtő volt számára, majd visszaszambázik az exhez, mert az új mégsem jött be.

Tudod ki lenne rá ezekután kíváncsi, nem hogy még küzdjek érte.

Normális ember csak tiszta fejjel kezd kapcsolatot. Mondjuk a volt barátnő is megéri a pénzét, ha ezekután visszafogadta.

Tudhat valamit a pali, ha sikerült 2 ilyen naiv nőt találnia és most szépen háromszögezik veletek. Ti meg asszisztáltok, ahogy kell.

Felejtsd el a francba, egy pillanat figyelmedet nem érdemli meg.

Mondom ezt neked egy hasonló szituban lévő volt barátnőként.

2021. máj. 18. 11:24
 4/15 A kérdező kommentje:
Igen én is így gondolom, mint te 3as, viszont az érzések ellen nem tudok mit tenni..:(((
2021. máj. 18. 11:27
 5/15 anonim ***** válasza:

Tudom, 4-es. De hidd el, majd enyhül.

Miért kell őt sűrűn látnod?

2021. máj. 18. 11:28
 6/15 A kérdező kommentje:
Munka miatt, sokat jár a munkahelyemre
2021. máj. 18. 11:30
 7/15 anonim ***** válasza:

Sajnálom.

Minimalizálni kell vele a kontaktot mindenképp. Ha látod a munkahelyeden, max köszönj neki és ennyi.

Közösségi médián rejtés/törlés/figyelmen kívül hagyás/tiltás. Másképp nem fog menni. Mennyi ideig voltatok együtt?

2021. máj. 18. 11:33
 8/15 A kérdező kommentje:
Igen ezt csinálom, de ma mélyponton voltam, annyira hiányzik.. néha jobb, de aztán kész, végem ha meglátom. 1 hónapja lett vége és 1 évig voltunk együtt kb.
2021. máj. 18. 11:37
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, ha vígasztal, nekem is tegnap mélypontom volt, pedig már fél éve vége és az utóbbi 1 hónapban már tök jól voltam.

7 évig voltam az exemmel, kidobtam egy új nő miatt, majd hónapokig jött volna vissza tőle, persze nem szakított vele, mert elutasító voltam. Titottam, ahol csak tudtam, de új számokról zaklatott. Nekem sem (volt) könnyű, gondolhatod.. De előbb-utóbb jobb lesz, csak próbálj magadra koncentrálni. Baromi nehéz, de enyhülni fog a fájdalmad. Idő.

2021. máj. 18. 11:42
 10/15 A kérdező kommentje:
Remélem.. most úgy érzem ő volt életem szerelme.. köszi a biztatást
2021. máj. 18. 11:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!