Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha nagyon hiányozna a volt párotok? Lent kifejtem.
Esetleg küzdeni érte? Ha mindenképp szeretnéd magad mellett tudni, akkor próbát megér. Viszont ha nem "tudod" visszacsábítani, én sem lennék a barátja. Nem kell utalni egymást, de nem is beszelnek vele minden nap. Köszönés es kész. Esetleg ha megkérdezné hogy vagyok válaszolok, de nem vinnem túlzásba a beszélgetést.
Figyelem elterelésnek jo a tinder. Nem muszáj találkozni az illetőkkel, elég ha lekotik a gondolataidat. Kitudja, lehet olyanba botlasz, aki totál elcsavarja a fejed.:)
Fel a fejjel, sok sikert!
Küzdeni érte? Mi a francnak egy ilyen emberért?! Aki ott hagyta az exet, összeállt a szerencsétlen kérdezővel, aki kb búfelejtő volt számára, majd visszaszambázik az exhez, mert az új mégsem jött be.
Tudod ki lenne rá ezekután kíváncsi, nem hogy még küzdjek érte.
Normális ember csak tiszta fejjel kezd kapcsolatot. Mondjuk a volt barátnő is megéri a pénzét, ha ezekután visszafogadta.
Tudhat valamit a pali, ha sikerült 2 ilyen naiv nőt találnia és most szépen háromszögezik veletek. Ti meg asszisztáltok, ahogy kell.
Felejtsd el a francba, egy pillanat figyelmedet nem érdemli meg.
Mondom ezt neked egy hasonló szituban lévő volt barátnőként.
Tudom, 4-es. De hidd el, majd enyhül.
Miért kell őt sűrűn látnod?
Sajnálom.
Minimalizálni kell vele a kontaktot mindenképp. Ha látod a munkahelyeden, max köszönj neki és ennyi.
Közösségi médián rejtés/törlés/figyelmen kívül hagyás/tiltás. Másképp nem fog menni. Mennyi ideig voltatok együtt?
Figyelj, ha vígasztal, nekem is tegnap mélypontom volt, pedig már fél éve vége és az utóbbi 1 hónapban már tök jól voltam.
7 évig voltam az exemmel, kidobtam egy új nő miatt, majd hónapokig jött volna vissza tőle, persze nem szakított vele, mert elutasító voltam. Titottam, ahol csak tudtam, de új számokról zaklatott. Nekem sem (volt) könnyű, gondolhatod.. De előbb-utóbb jobb lesz, csak próbálj magadra koncentrálni. Baromi nehéz, de enyhülni fog a fájdalmad. Idő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!