Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 és fél év után, azt érzem, hogy szabadulnom kellene ebből a kapcsolatból. Hogyan csináljam? Meg lehet ezt még oldani?
Figyelt kérdés
A barátommal 4 és fél éve vagyunk együtt, ez alatt az idő alatt 3 hónapot külön voltunk. Decemberben eljegyzett, akkor még úgy tűnt minden rendben van, ki is tűztük az időpontot Júniusra, viszont lefújtuk az esküvőt, a Covid miatt. Amióta lefújtuk az esküvőt nem beszélgetünk közös tervekről, inkább mind a ketten a munkánkkal vagyunk elfoglalva. Én kezdem azt érezni, hogy egyedül is boldog lennék. Rengeteget veszekszünk, eléggé indulatos, így indulatosan is veszekszik velem. Én szeretek tervezni és jó lenne ha tudnám, hogy mik a közös terveink. Szeretni szeretem és ő is szeret, eléldegélünk egymás mellet, de pár hete érzem hogy többre vágyom. Én 22 vagyok ő 34 éves, nem szeretnék rosszat neki semmiképpen. Reménykedek, hogy meg fogjuk oldani, de jelenleg már energiám sincs ahhoz, hogy én egyedül tegyek a kapcsolat jövőjéért, mivel a párom szerint a kapcsolatunkban minden rendben, bármikor szóba hozok a jövővel kapcsolatos dolgokat mindig azt kapom hogy majd az élet hozza.2021. máj. 6. 09:18
41/42 anonim válasza:
gondolom nem akar közös lakást/ házat venni veled mert az is őt terhelné anyagilag jobban.. van esze a pasinak!
42/42 anonim válasza:
Most már egy kicsit jobb a helyzeted ugye Kérdező? Kezded kiheverni a másfél hónapos szakítás fájdalmát (június 6.)?
Esetleg kilátásban van egy újabb kapcsolat is? Mesélnél nekünk, hogyan változott meg május 6. délelőtt - azaz a kérdés kiírása óta - az életed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!