Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy ne essen ilyen borzasztó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ne essen ilyen borzasztó rosszul ez a szituáció?

Figyelt kérdés

Volt egy egy éves párkapcsolatom, aminek azért vetettem véget, mert az exem majdnem minden héten drogozott és ivott a haverjaival. Mondtam neki, hogy ez így nagyon nem lesz jó kettőnkre nézve, de nem igazán tett a dolog ellen. Nagyon fájt, mert ezen kívül minden jó volt a kapcsolatunkban, a legjobb barátom is volt egyben. Sok minden hiányzik is vele kapcsolatban...

Végül elhagytam. Sírt, könyörgött hogy szeret, és megváltozik... De természetesen nem hittem neki, úgy voltam vele hogy csak megijedt és ígérgetett fűt-fát. Mondtam, hogy ne is keressen, próbálkozzon, ebbe én már belefáradtam.

Pár hónapja már külön voltunk, amikor láttam, hogy új barátnője van. Nem dobtam hanyatt magam, úgy voltam vele, hogy még mindig éli a rossz életét ugyanúgy, nekem ez nem hiányzik... Erre közös ismerősök mondták, hogy mióta elhagytam, teljesen megváltozott. Nem iszik, nem drogozik. Rendes srác lett. Nagy hatással volt rá, hogy ezek miatt dobtam, rájött, hogy így sose lesz normális élete.

Nagyon szíven ütött a tény, hogy talán ha vele maradok, és támogatom, most egy rendes párkacsolatunk is lehetne, mert ha ez nincs, akkor minden tökéletes. De közben meg mindenki azt mondja, hogy ez a pofon kellett neki a változáshoz.

Szerintetek?

2021. máj. 3. 10:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ez így jött ki. Naponta történnek hasonló dolgok, például egy jó pilóta mond fel a légierőnél, mert idióta a vezetés, de amikor lelép, és óriási balhé lesz utána, akkor szoktak igazi változások történni.

Ebben te voltál a pilóta, és az igazi változás az exed.

2021. máj. 3. 11:21
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el, talán neki pont ez a nagy pofon kellett ahhoz, hogy meg tudjon változni. Ha mellette maradtál volna, nem érezte volna át azt a fájdalmat, ami akkor lehetett benne, azt hitte volna, bármit megtehet, úgyis vele maradsz.
2021. máj. 3. 11:24
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha vele maradtál volna, akkor nem változott volna semmi.

Néha azzal segítünk a legtöbben a másiknak, ha elengedjük a kezét, magára hagyjuk. Valószínűleg neki a szakításotok volt az a pofon, ami észhez térítette, hogy ha drogozik, akkor nem lesz normális kapcsolata.

Egyébként én megvárnám a végét. Nekem is volt olyan exem, aki elvileg leszokott a drogokról. Mesélte is, hogy amikor összejöttünk, már 1-1,5 éve tiszta volt. Később mégis visszaesett.

2021. máj. 3. 11:27
 4/11 anonim ***** válasza:
69%
Ne félj, egy éven belül újra elkezd drogozni és piálni.
2021. máj. 3. 11:31
 5/11 anonim ***** válasza:
83%
Bocs, hogy ezt mondom, de szerintem örülj, hogy megszabadultál egy erősen terhelt csávótól. Ezeknek egy hullámvasút az élete, folyton azon parázhatnál, mikor kerül hullámvölgybe, és kezdi újra az önpusztítást.
2021. máj. 3. 11:57
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Velem szinte ugyanaz történt mint veled, kérdező.

Szakítottam a pasival, és utána változott meg gyökeresen, pedig ő is akart volna még egy esélyt, de nem hittem neki.

Sokat gondolkoztam rajta, mi lenne ha most együtt lennénk, de már úgy vagyok vele, hogy egymás életében nekünk csak ennyi volt megírva.

Az már egy másik kérdés, hogy lesz-e még párkapcsolatom az életben... N

2021. máj. 3. 11:57
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan ugyanilyen helyzetben voltam annyi különbséggel, hogy mi még nem szakítottunk, amikor bejött a képbe a másik nő. Öt évig nyűglődtem vele, egyszerűen nem bírtam normális élet felé terelni és rájöttem, hogy már úgy is eléggé sok időt vettem el a saját életemből, nem nyűglődöm tovább. Mikor elhatároztam, hogy szakítok, akkor jöttem rá, hogy már van neki más (jó pár hónapja megvolt már neki a másik)

A másik nő verte a mellét, hogy lám, ő elérte nála, hogy dolgozik, nem drogozik. Aztán teltek-múltak a hónapok és ahogy oszlott a rózsaszín köd, az exem visszatért a drogokhoz és megint nem dolgozott. Nagyjából egy évig tartott a kapcsolatuk, azóta a nőnek már vőlegénye van, az exem pedig egyedül vergődik, illetve a drogos haverokkal húzzák egymást egyre mélyebbre, mint azelőtt.

Tudom, hogy neked ez most nagyon rossz, nekem is az volt, hogy tulajdonképpen az erőfeszítéseim semmit nem értek és úgy éreztem, más nő el tudta érni nála azt, amit én öt év alatt nem. De mint ez a példa is mutatja, a sikersztori nem tartott sokáig.

2021. máj. 3. 12:01
 8/11 anonim ***** válasza:
51%

Ez kegyetlen fintor a sorstol a te szamodra, de ilyen torvenyszerusegek vannak.

Ha veled marad, tovabb folytatja, es a masik meg csak nem is biztos, hogy fontosabb neki, de masik, tiszta lap.

2021. máj. 3. 12:26
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Mikor megismertem a jelenlegi párom tolta a spurit, a sört és a füvet. Nem csak hétvégén....

Csapodár életet élt.

Amikor megismertem még együtt volt egy nővel akkor már 3 éve.

De csak a vita ment, megszokás volt, a nő sem tudta motiválni semmivel stb.

Mikor mi megismerkedtunk és már kezdett érzelem is kialakulni köztünk (akkor már időközben szakítottak a másik nővel, nem miattam) akkor nekem is mondogatta, hogy nekem őt így kell elfogadnom, ő nem fog megváltozni senkiért stb

Úgy jöttem vele össze hogy oké de a spurit azt már most hagyjuk el, különben nem vagyok hajlandó folytatni vele semmilyen kapcsolatot.

Amikor összejöttünk, már csak a fű volt meg a napi 2-3 sör.

Teltek a hónapok és persze megbeszéltük nem 1xer, hogy hosszú távon ez nálam semmiképp nem működik és nekem céltudatos férfira van szükségem aki 2 lábbal áll a földön.

1 év eltelt, szerzett egy normális jól fizető munkát, felújította a lakását, és a sörből hétvégente már csak 1-2 doboz maradt, a fűből pedig heti 1.

Közben terhes lettem. Nem terveztük, de örültünk neki.

Örültem annak, hogy már eddig is milyen sokat változott értem, nem különösebben kértem tőle már semmit, de mikor megtudtuk, hogy babánk lesz elmondtam neki, hogy ha olyan viselkedést fog tanúsítani ami nekem nem tetszik, vagy csak újra ahoz nyúlna ami nekem nem tetszik, gyerekkel együtt egy életre elfelejthet.

Tudja, hogy komolyan gondolom, nem félek egyedül felnevelni egy gyereket, engem is egyedül nevelt anyum, van is hova mennem ha ez nem működik, szemrebbenés nélkül hagyom el.

Nem volt szükség rá hogy ilyen drasztikusan közöljem vele a dolgokat de jobb ha tudja.

Azóta mintha kicserélték volna. Nincs fű, nincs haverok, nincs semmi.

Dolgozik, amikor ideje engedi kertészkedik, újítja a lakást, teljesen elhagyta minden rossz szokását minden nehézség nélkül mivel nem akar minket elveszíteni és ami a legfontosabb nem szeretné ha a fiunk ezt látná vagy valaha is ilyen szerekhez nyúlna.

Iszonyatosan példa mutató életet él. Rengeteg öröm és még mindig hatalmas szerelem ami köztünk van. Az évek alatt 1 vita nem volt köztünk soha. Annyira egy rúgón jár az agyunk.

Szüksége volt rám és nekem is egy ilyen csodás emberre aki mellettem lett belőle.

Semmi nincs veszve soha.

Szerintem a valódi szerelem amikor nem akarsz elveszíteni valakit képes az emberből előhozni az erőt és a motivációt ami megváltoztatja az embert!

A srácnak valószínűleg most jött el a nagy Ő.

2021. máj. 3. 13:18
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztató válaszokat!

Utolsó, a tiéd is nagyon szép történet! De a lány az exemet már tisztán ismerte meg.

2021. máj. 3. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!