Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 4 és fél év után, azt érzem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 és fél év után, azt érzem, hogy szabadulnom kellene ebből a kapcsolatból. Hogyan csináljam? Meg lehet ezt még oldani?

Figyelt kérdés
A barátommal 4 és fél éve vagyunk együtt, ez alatt az idő alatt 3 hónapot külön voltunk. Decemberben eljegyzett, akkor még úgy tűnt minden rendben van, ki is tűztük az időpontot Júniusra, viszont lefújtuk az esküvőt, a Covid miatt. Amióta lefújtuk az esküvőt nem beszélgetünk közös tervekről, inkább mind a ketten a munkánkkal vagyunk elfoglalva. Én kezdem azt érezni, hogy egyedül is boldog lennék. Rengeteget veszekszünk, eléggé indulatos, így indulatosan is veszekszik velem. Én szeretek tervezni és jó lenne ha tudnám, hogy mik a közös terveink. Szeretni szeretem és ő is szeret, eléldegélünk egymás mellet, de pár hete érzem hogy többre vágyom. Én 22 vagyok ő 34 éves, nem szeretnék rosszat neki semmiképpen. Reménykedek, hogy meg fogjuk oldani, de jelenleg már energiám sincs ahhoz, hogy én egyedül tegyek a kapcsolat jövőjéért, mivel a párom szerint a kapcsolatunkban minden rendben, bármikor szóba hozok a jövővel kapcsolatos dolgokat mindig azt kapom hogy majd az élet hozza.

2021. máj. 6. 09:18
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
63%

"Na mi lett végül?"

Na vajon...? Marad naív a kislány ahogyan eddig! 17 lehetett mikor összejöttek, még pici volt. 1 nagyon max 2 év alatt ki kellett buknia hogy rohadtul nem haladnak sehova! 4,5 év alatt más 2 gyereket is összehoz! Ezek meg még egy kutyát sem tudnak! Szégyen.... De boldogok a lelki szegények! Az ilyeneknek hiába mondasz bármit, már 3 éve tudattalanul éli az életét. Ha eddig nem jött rá hogy 4,5 éve megvezetik, ezután sem fog.

2021. jún. 6. 02:38
 32/42 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos egy ilyen helyzetben a férfi a társa határait feszegeti , tudni akarja hogy meddig mehet el , milyen viselkedés az amit még a társa tolerál. Viszont amikor észreveszi, hogy túlment a határon akkor gyorsan beveti a „Minden úgy lesz ahogy akarod ” . Igen ám csak hogy ez a helyzet általában rövid ideig szokott tartani ,mert az ilyen ember nem változik meg csak úgy. A 12 év korkülönbség két felnőtt tapasztalt embernél még nem is olyan nagy gond, viszont nálatok szerintem visszaél a párod azzal ,hogy te fiatal vagy és naiv ,nem látsz át úgy rajta mint egy korabeli nő látna. A problémák kezelésénél az indulatosság és agresszió egy vészcsengő egy figyelmeztető jel ,mert ez jobb nem lesz csak rosszabb.

A házassággal még várnék a helyedben, nagyon fiatal vagy ahhoz hogy elsiesd és elrontsd az életed. Örülj neki, hogy úgy alakult ,hogy mégsem esküdtetek össze, több idő maradt átgondolnod a kapcsolatotokat. Én azt tanácsolom Neked ,ha van lehetőséged kezdj új életet ne kínozd magad a bizonytalanságban még vagy 10 évig mert mindig nehezebb lesz kilépni. Ne akard megtapasztalni azt a pontot amikor kezdesz félni a párodtól , mert előbb utóbb általában ide vezetnek a hasonló megnyilvánulások .

2021. jún. 6. 12:40
 33/42 anonim ***** válasza:
100%
A bántalmazó kapcsolat mindig ciklikus, ezzel tartja maga mellett a bántalmazó az áldozatot. Most hogy ki akarsz lépni, az ígérgetés korszaka jött el, megint mézeshetek vannak, te pedig elhiszed, hogy meg akar javulni. Sajnos ez csak addig tart, amíg megint be nem veszed a horgit, utána újra fog kezdődni. De ahány ciklus, mindig egyre rosszabb, egyre durvább dolgokat fog megengedni maganak, egyre kijjebb tolja a határaidat. Te pedig amnéziás leszel valahanyszor újra kedves lesz veled. Elfelejted a sok rosszat, amit veled tett, hoszen látszik, hogy belátta, látszik hogy meg akar változni. Sajnos a jó időszakok is ugyanúgy a bántalmazás részei, nagyon tudatosan manipulál téged ilyenkor. Tipikus az is, hogy az idösebb férfi egy szinte gyereket akar beidomítani, le akarja uralni.
2021. jún. 6. 14:02
 34/42 A kérdező kommentje:
Nem kell aggódni! Szakítottunk. Egyet értek mindennel amit írtatok, nem vagyok annyira naív kislány mint írták sokan. Igen szerettem és szeretem még mindig ezért kellet egy lökés. Most még rossz de majd jobb lesz idővel.
2021. jún. 6. 18:50
 35/42 anonim ***** válasza:
100%
Sok boldogságot kívánok neked!
2021. jún. 7. 10:40
 36/42 anonim ***** válasza:
Ami necces, hogy indulatos. Mégis mire? De ugye nem bántott se szóban, se egyéb módon?
2021. jún. 18. 06:43
 37/42 anonim ***** válasza:
68%

Ne vegyél kutyát, kérlek.

Fogadj örökbe. Akár innen:

[link]

Vagy máshonnan.

2021. jún. 18. 11:46
 38/42 anonim ***** válasza:

Nem a házasságon van a hangsúly. Azon hogy valami megváltozott es nem tudom hogy tudnám helyre hozni. "

Szerintem a párodnak volt egy nagy fellángolása azt miatt mert fiatal csinos/szép lány lehetsz, aztán szép lassan elmúlott ez az érzés..

Szerintem nem szerelmes beléd, de el van veled ezért nem akar igérgetni mert belül tudja azt helytelen, nem hiszem hogy sokáig fog tartani még köztetek.

2021. jún. 18. 12:24
 39/42 anonim ***** válasza:
Miért szakítottatok?
2021. jún. 26. 22:02
 40/42 anonim ***** válasza:
100%
Jó döntés volt.
2021. jún. 27. 11:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!