Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 4 és fél év után, azt érzem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 és fél év után, azt érzem, hogy szabadulnom kellene ebből a kapcsolatból. Hogyan csináljam? Meg lehet ezt még oldani?

Figyelt kérdés
A barátommal 4 és fél éve vagyunk együtt, ez alatt az idő alatt 3 hónapot külön voltunk. Decemberben eljegyzett, akkor még úgy tűnt minden rendben van, ki is tűztük az időpontot Júniusra, viszont lefújtuk az esküvőt, a Covid miatt. Amióta lefújtuk az esküvőt nem beszélgetünk közös tervekről, inkább mind a ketten a munkánkkal vagyunk elfoglalva. Én kezdem azt érezni, hogy egyedül is boldog lennék. Rengeteget veszekszünk, eléggé indulatos, így indulatosan is veszekszik velem. Én szeretek tervezni és jó lenne ha tudnám, hogy mik a közös terveink. Szeretni szeretem és ő is szeret, eléldegélünk egymás mellet, de pár hete érzem hogy többre vágyom. Én 22 vagyok ő 34 éves, nem szeretnék rosszat neki semmiképpen. Reménykedek, hogy meg fogjuk oldani, de jelenleg már energiám sincs ahhoz, hogy én egyedül tegyek a kapcsolat jövőjéért, mivel a párom szerint a kapcsolatunkban minden rendben, bármikor szóba hozok a jövővel kapcsolatos dolgokat mindig azt kapom hogy majd az élet hozza.

2021. máj. 6. 09:18
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
100%
#10 - igen
2021. máj. 6. 21:15
 12/42 anonim ***** válasza:
24%

Párterápia, de sürgősen. Lehetőleg egy évvel ez előtt kezdhétek.

Te nem vagy jól, ő meg ezt ignorálja. Ez így nagyon nem oké.

2021. máj. 7. 11:25
 13/42 anonim ***** válasza:
100%

"bár nem értem hogy akkor minek jegyzett el ha utánna megáll minden"

Mert itt be van biztosítva szerinte és ennél többet nem kell tepernie. Semmit sem veszítesz, ha ilyen fiatalon kiszállsz ebből. Őt meg nem kell féltened, talál majd valakit, akivel el lehet a langyos fosban.

2021. máj. 7. 16:22
 14/42 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj kérdező, de nem minden eljegyzés mögött van őszinte szándék, tervek. Gondolom, a te párod is csak be akarta fogni a szádat. Ha ki mered nyitni, akkor be tudja dobni a "decemberben eljegyeztelek, mit akarsz még?" ütőkártyát.

A tervek hiánya és az indulatosság sajnos minden kapcsolatot kinyír előbb-utóbb.

2021. máj. 7. 22:26
 15/42 A kérdező kommentje:
Van egy kis gondom úgy hogy kérdésben a kérdés lenne most. Felvetettem neki, hogy komolyan el kellene beszélgetnünk a jövőnkről, kezdetben ingerülten válaszolt mint aki nem tudja miről beszélek majd másnap azt mondta, hogy ő mindenre nyitott és legyen minden úgy ahogy én akarom. Most már tényleg elvesztettem a fonalat és nem tudom hogy mi legyen... ha valakinek van egy épp kéz lább hozzászólása és tanácsa az most nagyon nagyon jól jönne. Kezdem egy kicsit őrültnek érezni magamat ebben a helyzetben.
2021. máj. 9. 20:14
 16/42 anonim ***** válasza:
95%

Ugye tudod, hogy az első reakció az igazi, őszinte?

Amit másnap mondott, az 600-szor volt ideje átgondolni. Nem őszinte.

2021. máj. 9. 21:29
 17/42 anonim ***** válasza:
100%
Persze, mert érzi, hogy otthagynád. De addig fog viselkedni, amíg újra nem érzi nyeregben magát. Aztán kezdődik előről.
2021. máj. 9. 21:35
 18/42 anonim ***** válasza:
94%

Ezt semmi értelme erőltetni.

Indulatosan veszekszik veled, és te vele tervezel? Ez csak rosszabb lesz.

Az milyen lesz amikor a gyerekeitekkel indulatoskodik?

Ez a kapcsolat már csak a korkülönbség miatt is eléggé kérdéses (komolyan 30 évesen kikezdett egy 18 évessel?)

Indulatoskodik, nem tervez veled, mi kell még, hogy észrevedd hogy nem vele kéne még 60 évet leélned? Örülj nagyon, hogy nem jött össze az esküvő. Egyáltalán 22 évesen minek ezt ennyire mindenáron, a rossz személlyel erőltetni, nem értem de mindegy.

2021. máj. 9. 23:56
 19/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. máj. 10. 07:37
 20/42 anonim ***** válasza:
92%

#18 Még ha a gyerekekkel nem is indulatos, "csak" az anyjukkal ordítozik előttük, esetleg tropára is veri, az is hatalmas trauma. :(

Amit te írtál, az meg főleg!

Én sem szülnék ebbe a kapcsolatba, az biztos.

2021. máj. 10. 07:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!