Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 és fél év után, azt érzem, hogy szabadulnom kellene ebből a kapcsolatból. Hogyan csináljam? Meg lehet ezt még oldani?
Párterápia, de sürgősen. Lehetőleg egy évvel ez előtt kezdhétek.
Te nem vagy jól, ő meg ezt ignorálja. Ez így nagyon nem oké.
"bár nem értem hogy akkor minek jegyzett el ha utánna megáll minden"
Mert itt be van biztosítva szerinte és ennél többet nem kell tepernie. Semmit sem veszítesz, ha ilyen fiatalon kiszállsz ebből. Őt meg nem kell féltened, talál majd valakit, akivel el lehet a langyos fosban.
Ne haragudj kérdező, de nem minden eljegyzés mögött van őszinte szándék, tervek. Gondolom, a te párod is csak be akarta fogni a szádat. Ha ki mered nyitni, akkor be tudja dobni a "decemberben eljegyeztelek, mit akarsz még?" ütőkártyát.
A tervek hiánya és az indulatosság sajnos minden kapcsolatot kinyír előbb-utóbb.
Ugye tudod, hogy az első reakció az igazi, őszinte?
Amit másnap mondott, az 600-szor volt ideje átgondolni. Nem őszinte.
Ezt semmi értelme erőltetni.
Indulatosan veszekszik veled, és te vele tervezel? Ez csak rosszabb lesz.
Az milyen lesz amikor a gyerekeitekkel indulatoskodik?
Ez a kapcsolat már csak a korkülönbség miatt is eléggé kérdéses (komolyan 30 évesen kikezdett egy 18 évessel?)
Indulatoskodik, nem tervez veled, mi kell még, hogy észrevedd hogy nem vele kéne még 60 évet leélned? Örülj nagyon, hogy nem jött össze az esküvő. Egyáltalán 22 évesen minek ezt ennyire mindenáron, a rossz személlyel erőltetni, nem értem de mindegy.
#18 Még ha a gyerekekkel nem is indulatos, "csak" az anyjukkal ordítozik előttük, esetleg tropára is veri, az is hatalmas trauma. :(
Amit te írtál, az meg főleg!
Én sem szülnék ebbe a kapcsolatba, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!