Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Amikor már rosszul érezted...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor már rosszul érezted magad a kapcsolatodban, elutasító voltál minden szempontból a másikkal?

Figyelt kérdés
Pl. elutasítottad a találkozást, ha nem éltetek együtt, a szexet, az ölelést, a beszélgetést, a megkeresését? Vagy nagy nehezen, de rávetted magadat ezekre és tetted a szépet, de belül meg már szabadultál is volna?
2021. ápr. 30. 09:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Magadnak is hazudsz, ha elfojtod. Nekem ez az elvem.
2021. ápr. 30. 09:33
 2/18 A kérdező kommentje:
A kérdésre válaszolj kérlek, köszi. Nem érint ilyen dolog.
2021. ápr. 30. 09:34
 3/18 anonim ***** válasza:
Igen. Volt egy témája amiről nem bírt leakadni nonstop nyaggatott meg cseszegetett és alaposan lerombolta vele a kapcsolatot. Bár lehet épp ez volt a célja. El is érte hogy nem akartam már vele lenni mert nem akartam hogy megint szétbarmolja a maradék életkedvem. És sose vette észre mikor kéne leállnia. Szexet, ölelést nem utasítottam volna el, de arra meg nem volt lehetőség. Minden mást igen.
2021. ápr. 30. 09:38
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Mindezeket csináltam, és közben rosszul éreztem magam, de úgy csináltam mintha boldog lennék.

Utólag végiggondolva nem így csinálnám, de akkor valahogy ez jött.

Szóval igen. Volt szex, volt összebújás, beszélgetés, minden. Csak utána órákat feküdtem ébren az ágyban és intenzíven rosszul éreztem magam.

2021. ápr. 30. 09:39
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Én igen, nem játszottam meg magam, nem is menne. Miután idáig jutottam, elég hamar szakítottam.
2021. ápr. 30. 09:39
 6/18 A kérdező kommentje:
Meddig bírtátok ezt csinálni?
2021. ápr. 30. 09:41
 7/18 anonim ***** válasza:

Igen, de tett is érte. Folyamatosan uralkodni próbált rajtam. Igen, tudom, miért tűrtem? Rózsaszín köd volt a fejemen, és nagyon féltem, hogy senki másnak nem tetszem, ezáltal örökre szingli maradok.

A szexet sokszor engedtem neki még akkor is, ha én egyáltalán nem kívántam, fáradt voltam vagy rosszul voltam. (Tudtam, hogy ha visszautasítom, akkor megsértődik, üvöltözik, csapkod.) Nagyon megbántam, de szerencsére már vége, végül szakítottam vele, mert a szingliség is jobbnak bizonyul, mint egy elnyomó kapcsolatban.

2021. ápr. 30. 09:44
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Fél évig.

#4 vagyok

Azért húztam ilyen sokáig, mert akkoriban képtelen voltam megbízni a saját józan eszemben, és rettegtem hogy szakítok, megbánom, és örökre boldogtalan leszek. Szóval úgy voltam vele, hogy megvárom amíg biztos leszek a döntésemben. Miután fél év szenvedést követően szakítottam, szinte eufóriát éreztem. Egyáltalán nem bántam meg.

2021. ápr. 30. 09:45
 9/18 A kérdező kommentje:

Akkor nem csak én voltam ebben a helyzetben. Sajnos. Mondjuk a kapcsolatunk nagyon szépen indult és másfél év után kezdődtek a problémák.

#7 ugyanezen reakciókat kaptam én is, minden egyes elutasításkor, úgyhogy egy idő után inkább nem utasítottam el

2021. ápr. 30. 09:50
 10/18 anonim ***** válasza:
Egy ideig tettettem, de szerintem látszott rajtam, hogy már nyűg és kényszer. Kb 3 hónapig tartott a lejtmenet szakítás előtt, abból az utolsó 1 volt olyan, hogy már akkor sikítani támadt kedvem, ha csak láttam hogy rámírt (nem éltünk együtt). 3 hónap után feladtam, szakítottam.
2021. ápr. 30. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!