Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor már rosszul érezted magad a kapcsolatodban, elutasító voltál minden szempontból a másikkal?
A #7. vagyok. Nagyon sajnálom, kérdező, hogy neked is meg kellett élned ezt a zsarolást!
Én is inkább elviseltem mindent a béke érdekében, de a kapcsolat utolsó 1-2 hónapjában már az sem érdekelt volna, ha a földhöz veri magát egy visszautasítás után.
Én is azért viseltem el mindent, hogy ne legyen veszekedés és kiabálás, vádaskodás. De ezt ki akarja magának állandóan? Senki.
Ilyenektől mentsen meg az élet :( legközelebb...
#16 Azért, mert rosszul választott, mégpedig egy agresszív, uralkodó ember hálójában kötött ki. Ennyi. Nem kell többet belelátni.
Ja, is alakUL. Hakétszer is leírod, akkor legalább tedd helyesen!
Mert betegesen féltékeny volt, de sokáig nem mutatta ki. Megjátszotta magát nagyon-nagyon sokáig és baromi jól csinálta.
A veszekedés MINDIG azért volt, mert szerettem volna én időt, nem akartam szexelni mert fáradt voltam. Mert ugye aki nem dolgozik, az baromi aktív. Menjek ekkor, meg akkor. Ha nemet mondtam valamire, akkor jött a veszekedés, ordítás. Először csak fokozatosan persze. A kollégáimra féltékenység, a családomra, a barátnőmre...normális szerinted? Egy idő után el se akart engedni egyedül sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!