Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A munka sodort már veszélybe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A munka sodort már veszélybe kapcsolatodat?

Figyelt kérdés

Amikor a sok meló miatt ritkán találkoztatok vagy töltöttetek együtt időt programoztatok..

Mi volt a fordulópont hogyan változtattatok mennyi idő után?

2020. aug. 12. 16:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
21%

Igen.

Sok nő nem fogja fel, hogy a pénz nem a fán terem, meg nem apuci adja, hanem melózni kell érte.

Meg sok buta nő nem hiszi el, hogy vannak női ügyfelek, akikkel el kell menni üzleti ebédre, meg hasonlók.

2020. aug. 12. 16:15
 2/13 anonim ***** válasza:
81%

Sodort . Nem bírta elfogadni , hogy nekem ível felfelé a karrierem , ő pedig évek óta megragadt egy szinten . Sokat dolgoztam , ebből kifolyólag fáradt voltam . Kevesebb időnk volt egymásra , mindig máshogy jött ki a szabadnapunk. Én próbáltam úgy igazítani , hogy mindkettőnknek jó legyen . De akkor otthon voltunk , akkor sem egymással foglalkoztunk , hanem mindneki a saját dolgával volt elfoglalva . Én már nem erőltettem meg magam , hogy változzon a helyzet, Ő ezt nem bírta tolerálni , választás elé állított . Vagy keresek másik munkát vagy elhagy. 6 év együttélés után kirakott, hogy másnap már az új barátnőjével élhessen, akinek a munkája nem ütközik az elképzeléseivel, mivel kollégák. 🙃

27/N

2020. aug. 12. 16:18
 3/13 anonim ***** válasza:
91%
Igen. Mikor a pasi 3 műszakban dolgozik, a nő meg a korházban , egyedi beszotás szerint 12 órázik (6-18 óráig , illetve 18-06-ig), akkor nagyon nehéz megoldani a találkozást. Intim együtlétet meg még nehezebb.
2020. aug. 12. 16:19
 4/13 anonim ***** válasza:
82%
Sodort. 2 hétig "nem tudott" velem találkozni, én meg meguntam és kibaxtam. Tudom, milyen ténylegesen elfoglaltnak lenni, nevezetesen onnan, mikor főállásban dolgoztam, mellette egyetemre jártam és este még elmentem heti 4x edzeni is. És milyen rohadt meglepő, volt pár szabad órám így is és legrosszabb esetben is összehoztam egy egymásnál alvást a párommal. Szóval nekem ne pofázzon senki arról, hogy az időhiány miatt egy hanyag szar.
2020. aug. 12. 16:25
 5/13 anonim ***** válasza:
98%

Mármint rendszeresen 2 hétig húzta a találkozót, mert ő a kis himihumi 8 órás manager melója és a heti 3 zsákpüfölése mellett mennyire kimerült. Apád faszát, akkor inkább koptass le, mintha lenne tököd.

Nyilván egy alkalmon nem akadok ki ennyire.

2020. aug. 12. 16:27
 6/13 anonim ***** válasza:
92%
5#-ös :)))
2020. aug. 12. 16:41
 7/13 anonim ***** válasza:
95%
Igen volt. Napi 10 órát dolgoztam+ ott voltak a kicsik+a háztartás-elájultam szinte estére.
2020. aug. 12. 17:06
 8/13 anonim ***** válasza:
5:DD
2020. aug. 12. 17:08
 9/13 anonim ***** válasza:
94%
ha kamionsofőr a pasas és heti 5 napot (jó esetben csak ennyit) távol van, az is 10 ből 9 nőnek váló/szakítóok.
2020. aug. 12. 17:12
 10/13 anonim ***** válasza:
Jó, na, utólag is lehozott az életről :D
2020. aug. 12. 17:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!