Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A munka sodort már veszélybe kapcsolatodat?
Amikor a sok meló miatt ritkán találkoztatok vagy töltöttetek együtt időt programoztatok..
Mi volt a fordulópont hogyan változtattatok mennyi idő után?
Igen.
Sok nő nem fogja fel, hogy a pénz nem a fán terem, meg nem apuci adja, hanem melózni kell érte.
Meg sok buta nő nem hiszi el, hogy vannak női ügyfelek, akikkel el kell menni üzleti ebédre, meg hasonlók.
Sodort . Nem bírta elfogadni , hogy nekem ível felfelé a karrierem , ő pedig évek óta megragadt egy szinten . Sokat dolgoztam , ebből kifolyólag fáradt voltam . Kevesebb időnk volt egymásra , mindig máshogy jött ki a szabadnapunk. Én próbáltam úgy igazítani , hogy mindkettőnknek jó legyen . De akkor otthon voltunk , akkor sem egymással foglalkoztunk , hanem mindneki a saját dolgával volt elfoglalva . Én már nem erőltettem meg magam , hogy változzon a helyzet, Ő ezt nem bírta tolerálni , választás elé állított . Vagy keresek másik munkát vagy elhagy. 6 év együttélés után kirakott, hogy másnap már az új barátnőjével élhessen, akinek a munkája nem ütközik az elképzeléseivel, mivel kollégák. 🙃
27/N
Mármint rendszeresen 2 hétig húzta a találkozót, mert ő a kis himihumi 8 órás manager melója és a heti 3 zsákpüfölése mellett mennyire kimerült. Apád faszát, akkor inkább koptass le, mintha lenne tököd.
Nyilván egy alkalmon nem akadok ki ennyire.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!