Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Valóban kell idő ahhoz, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban kell idő ahhoz, hogy lezárd a régi kapcsolatod , mielőtt beleugrasz egy másikba ?

Figyelt kérdés
Itt elsősorban több éves kapcsolatokra gondolok .Kötelező “elgyászolni” az előző kapcsolatot , vagy érdemes belekezdeni egy új kapcsolatba lesz ami lesz alapon ?
2020. aug. 4. 10:10
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
34 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Kell egy kis idő, hogy átgondold, mit csináltál rosszul te és a másik fél, ami miatt tönkrement a kapcsolat. Ebből levonva a megfelelő tanulságot, közben lelkileg is regenerálódva érdemes nyitni újra az ellenkező nem felé.
2020. aug. 4. 10:19
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyrészt szerintem igen. Talán az egyetlen kivétel, amikor már annyira menekülni akartál a régiből, meg olyan régóta örlődtél magadban, hogy kb azonnal lezártad, amikor szakítottatok.
2020. aug. 4. 10:20
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen: át kell gondolni, mi történt, mi volt-rossz benne, mit kell máshogyan csinálni, mint eddig.
2020. aug. 4. 10:21
 4/11 anonim ***** válasza:
78%

Nem minden esetben. Van aki képtelen lezárni valamit,mert minden porcikája maradni akar és muszáj lépnie a saját maga érdekében.

Nem vagyunk egyformák, mindenki más és más, és másként tud feldolgozni valamit, másképpen lép, másképpen éli az életét. Ez sosem sablon.

2020. aug. 4. 10:23
 5/11 anonim ***** válasza:
89%
Ez sosem sablon. Ez nem azt jelenti, hogy a másik ember pótlék. Akik tényleg csak és kizárólag magukra számíthatnak, senki ember fiára, azok szoktak így lépni. Az oké, hogy vannak barátok, jó ismerősök, haverok, de az ember nem használja őket ki, és nem támaszkodik rájuk ha bajban van, hanem egyedül lép. Egy nagyon nagyon nehéz helyzetben meg végképp. Nem fog magával rántani senkit, hanem egyedül dönt és lép, és alakítja maga körül az életterét és választ egy új embert.
2020. aug. 4. 10:26
 6/11 anonim ***** válasza:
91%

Általában igen a válasz a kérdésre. Van azonban olyan helyzet, amikor az ember már a kapcsolat alatt is "gyászol", mert eltávolodtak a felek egymástól. Évekig éltem így. Pontosan tudtam már jóval a szakítás előtt is, hogy mi lett elrontva, és mikor, hogy miért nem működik, már évek óta nem voltak érzelmeim az akkori párom felé férfiként.

Miután szakítottunk, egy hónap múlva együtt voltam azzal, akibe már a kapcsolatunk alatt is szerelmes voltam. A mai napig együtt vagyunk, és nem érzem hátrányát, hogy nem "gyászoltam" az exemet magányosan, évekig.

(Ha most váratlanul szakítanánk, akkor viszont biztos vagyok benne, hogy jó ideig nem kellene más nekem.)

2020. aug. 4. 10:40
 7/11 anonim ***** válasza:
94%
Ha gyors volt a szakítás, akkor nem árt egy kis "pihenő". Máskülönben előfordulhat, hogy belevágsz egy rossz kapcsolatba, vagy csak pótlék lesz számodra a másik ember, és esetleg mindketten sérültök majd lelkileg.
2020. aug. 4. 11:09
 8/11 anonim ***** válasza:
22%

Már évekkel azelőtt lezártam a kapcsolatot, hogy szakìtottam volna.

Ez a gyászolás b ziság szerinten

2020. aug. 4. 11:53
 9/11 anonim ***** válasza:
83%
8-as, nem vall erős jellemre, hogy egy részedről lezártnak tekintett kapcsolatban maradsz évekig.
2020. aug. 4. 12:15
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha a kapcsolat rövid volt, és új szerelem van kilátásban akkor nem feltétlenül szükséges időt hagyni. Ha egy hosszabb kapcsolat ért véget, akkor kell az idő hogy "kipihend" a szakítást.
2020. aug. 4. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!