Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hosszútávú kapcsolatomnál a párom barátként találkozgatott egy régi be nem teljesült kalandjával, de dobja őt barátként, akkor működhet a jövőben a kapcsolatunk?
Régóta ismerik egymást, soha nem volt semmi fizikai kontaktus közöttük, és néha eddig is felbukkant, viszont mostanság rendszeresen találkozgattak. A párom mindenről beszámolt, jelenleg elért arra a pontra, hogy most le akarja zárni, mert úgy érzi, hogy érzelmileg elkezdhet kötődni hozzá is.
Szerintetek így ennek tudatában, hogy megszakítja vele a kapcsolatot, és engem választ, van jövője a kapcsolatunknak, vagy aggodalomra ad okot?
Szerintem ha ennyire őszinte veled, nem kell félned. Te mennyire ismered azt az illetőt?
Magamból kiindulva nekem is van ilyen barátom 13 éve
Kisebb fellángolások voltak már,mindkét részről DE ép ésszel nem tennék tönkre egy ilyen barátságot, ezt meg is tudtuk beszélni. Nem rögtön ez tény. Mindig is tisztában voltunk azzal hogy a másiknak párkapcsolata van.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!