Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem mesélt egy régi faszijáról, akivel szerinte emberi problémák adódtak ugyan, de "nagyon jó volt az ágyban". Ezt hogyan ne értsem félre?
Mit érdekel téged? Veled van nem vele :)
Nekem is volt olyan pasim aki jobb volt az ágyban mint a férjem, de egy tajparaszt volt aki folyton megalázott csak. És? Elmúlt. A férjemmel vagyok, mert nekem többet ér az egész ember mint a jobb kufircolás.
(Nem kérek privátot úgysem válaszolok senkinek.)
Gondolom szeret, ha hozzád ment. Te emberileg rendben vagy, veled képzeli el az életét és gyereket is tőled akar.
Őszintén bevallom, nekem van olyan exem, akihez testileg jobban vonzódtam, mint a férjemhez. De nem véletlenül ex. A férjem meg nem véletlenül a férjem.
Sértődés helyett inkább legyetek azon, hogy még jobb legyen a szex köztetek. Inkább érdeklődj, hogy miben volt jobb-ha egyáltalán jobb volt-mint te. Beszéljétek ki a témát, ha már felhozódott. Ne maradjanak kérdések egyikőtökben sem.
Francnak kell az exekről beszélni? Semmi jó nem sül ki belőle.
Amit mondot azt csak te értelmezted úgy, hogy nálad jobb. Annyitól, hogy nagyon jó volt, veled is lehet az.
Feltételezem, hogy érzed, vannak hiányosságok, ezért asszociáltál rögtön arra, hogy nálad jobb. Ez esetben tegyetek az ügy érdekében. Mindenki tud fejlődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!