Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromnak már van egy gyereke a régi kapcsolatából és egyre nehezebben kezelem ezt a helyzetet. Mit tegyek?
A gyerek a férjed része, ők együtt egy egész. Így ismerted meg, így kell elfogadnod. Ha lesz egy közös gyereketek, akkor jobban meg fogod érteni a gyerek anyját, hogy telefonálgat. Mondjuk ha minden piszlicsáré kis dolog miatt telefonál, az nincs rendjén, de ha a gyerek beteg és beszámol róla, az nem ilyen eset szerintem.
Még egy dolog, gondolj abba bele, hogy ha születik egy gyereketek és te amiatt balhézol éppen melyik gyerek a fontosabb a párodnak, akkor előre borítékolható, hogy Te is egyedül maradsz. Az ex folyamatosan képben lesz a gyerek miatt, ez biztos, jó kapcsolatot kell kiépíteni vele ha lehetséges és akkor talán nem az lesz a legfontosabb dolog, hogy egymást hecceljétek.
Írom ezt elvált apukaként, akinek bár semmi kedve nincs, de napi szinten beszélek az új nevelőapucival akinek semmi köze sincs a gyerekeimhez, de mivel napi szinten ő van velük kapcsolatban gyakran kéri a segítségemet.
41F
Szívemből szóltál!
Ugyan ez a szitu van nálunk is.
Csak itt egy kisfiú aki 6 éves. És igen, én is szeretem őt, de én sem tudok már úgy rá nézni mert tudom hogy miatta van. A legjobb az egészben amikor az apuka viszi haza pl. Akkor ő behivja az apját mert mutatni akar neki valamit új játékot vagy ilyesmit.. Na ettől a hajam feláll. Meg van egy csomó dolog, ami engem is nagyon irritál. Én is azt hittem nem lesz gond... De igen... Egy közös gyerek talán majd segít a helyzeten, nálatok is. Kitartás, és egy naaaagy nagy ölelés mert ezt nem hiszem hogy sokan csinálnák, amit mi. 😂😃
Miért a gyerek lenne a "hibás" ő nem kérte,hogy megszülessen. Szóval rá fogni,hogy nem megy a kapcsolatotok az gyenge kifogás szerintem. A gyerek miatt ők mindig kapcsolatban lesznek. Ők közösen vállalták.
Én elhiszem,hogy így nehéz! De te is számolhattál rá. Felnőttek vagytok,meg kell beszélni a dolgokat. Tudomására kell adni,hogy ti boldogok vagytok. De ne a gyerek legyen a bűnbak!
Na meg jó, hogy nem mond le róla! Nem csak a lelkiismeret miatt. Tudtad van gyereke!
A párod a hülye! Ő hadja magát idegesíteni!!!
N27
Hány éves a gyerek?
Sajnos tényleg az a megoldás ne vegye fel neki a telefont váltson szamot ignorálja
A gyerekért menjen a lathatasi időben az ugyis benne van a válási végzésében mikor lehet.
Azt be kell tartani, de az nincs benne ,hogy anyukával jópofizni kell.
Lehet ez a célja az exének, hogy szakítsatok és kiidegeljen titeket. Kizárólag akkor vegye fel a telefont, ha a láthatást kell intéznetek, mondja meg a párod kraftosan, hogy mindenféle hülyeséggel ne hívogassa és ne dramatizálja túl az adott szituációt. Ne vegye fel a telefont és az éjjeli órákban hívja vissza, idegeskedjen Ő is. Bármennyire is nehéz, de próbáljátok lazán venni a helyzetet, amikor szembe kerültök a nővel ne lássa rajtatok azt, hogy idegesek vagyok.
Esetleg kérdezetek meg egy pszichológust, hogy milyen tanácsot tudna adni, abban biztosan tud segíteni nektek, hogy a kapcsolatotokat ne terhelje meg ennyire.
Korábbi kapcsolatomban nálam akkor javult ez és állt le az ex mikor új pasija lett 😀 akkro már leszállt róla massal volt elfoglalva.
Pezsgőt bontottam örömömben
Szval ezis egy opcio lehet 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!