Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már veletek olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek olyan, hogy az exetekkel barátság extrákkal viszonyban voltatok? Nem hozta vissza a régi érzéseket? Hogy jött fel a téma, hogy járjatok össze?

Figyelt kérdés
Vagy ha ismerősi körben volt ilyen.
2019. dec. 21. 10:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kétszer volt. Mivel mindkét kapcsolatban én voltam, aki kettőnk közül érzelmileg előbb elengedte a másikat, ezért nem, nekem nem okozott különösebb gondot a dolog fejben. Mindkétszer a csaj hozta fel, de persze nem közvetlenül, mert a nők nem annyira úgy kommunikálnak, inkább csak utalgatással, hogy lehetne így is, vagy kipróbálhatnánk, stb. Átjött hozzám hetente egyszer-kétszer, ott alvással egybekötve.

Azt gondolom ez csak olyankor tud működni, ha a nő még valamennyire érzelmileg be van vonódva. Olyan nem létezik, hogy a srác az aki jobban szerelmes még/a csaj szakít, de aztán még összejárnak utána, mert a nők máshogy viszonyulnak a szexhez, mint a férfiak. Mi egy jó szexet (egy jó nővel) sosem utasítunk vissza, a nők ehhez finoman szólva sem így állnak, szóval azért ez a jellemzőbb amit írtam.

2019. dec. 21. 10:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Válás folyamatban volt már, mikor ex közli hogy neki nagyon hiányzik a szex. Mondom nekem is, mi lenne ha este átmennék? Azt monda örülne neki....kb fél évig még összejártunk szexelni. Egyikünknek sem volt senkije.

F36

2019. dec. 21. 10:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Azigen. Hogy lehet valas mellett szeymxelni az exeddel? Akkor tényleg nagyon hisnyzott a szex. Hogy lett ennek vége?
2019. dec. 21. 11:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Volt ilyen... Igazából sosem sült el jól. A jövőben inkább hagyom az ilyesmit, nem nekem való. Hozzáteszem, nő vagyok... és volt, mikor én hoztam fel a témát.
2019. dec. 21. 12:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen volt....a lánynak hiányzott a szex ,mondjuk én voltam az első neki. Igazából nem volt kapcsolat már belőle,de álom kapcsolat érzését adta megis. Csak jó napok voltak rosszak sosem. Szexről szólt, de vacsorázni vittem,buliztunk..2 napig romantikaztunk.....aztán 4-5napig azt se tudtuk mi van a másikkal.
2019. dec. 21. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!