Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
. Nőm felvette a kapcsolatot a régi nőmmel, féltékeny, s többet akart tudni róla. Erre a régi nőm rámászott, mert biszexuális (erről nem tudtam). Ilyenkor mi van?
" nőd majd szépen megoldja a helyzetet."
Mivel felnőtt emberről van szó, én nem csak feltételezem, nem is ez volt a kérdés. És ahhoz mégcsak bizalom se kell, hogy ez egyértelmű legyen.
#1-2: azért tippeltem bizalmatlanságra a részedről, mert azt kérdezted, hogy mit tegyél ebben a helyzetben. Ha bízol a párodban, akkor nem merül fel ez a kérdés, mert ez nem olyan helyzet, ahol neked bármit kéne tenned. A bizalmatlanság pont az, hogy úgy érzed, neked kell tenned valamit.
De ha ez egyértelmű, akkor mi a kérdés? agy félreértek valamit?
"mert azt kérdezted, hogy mit tegyél ebben a helyzetben."
Hát nem ez. Idézem újra a kérdést, legszívesebben ki is emelném, de sajnos itt nem lehet.
"Ilyenkor mi van?"
Oké, hogy manapság a létezés is ige, de ettől még történés se lesz, nemhogy cselekvés...
"Oké, hogy manapság a létezés is ige, de ettől még történés se lesz, nemhogy cselekvés..." WOW, erre inkább nem reagálok.
Hogy mi van? Leírtad egyértelműen, akkor mi a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!