Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Lent.
Ez a kérdés homoszexuális dolgokat tartalmaz
Szóval kiskoromban is tetszettek már fiúk szóval elfogadtam hogy homokos vagyok.
Szóval az volt hogy a legjobb barátom akivel együtt nőttem fel abba lettem szerelmes. Ez kb 2 évig tartott utána meg nem akartam és nem is jött volna össze szerencsére(akit ez érdekel írhat privit elmesélem) Olyan 4 hónapja megismertem egy biszexuális nagyon jóképű kedves pasit,és 2 hónapja elkezdtünk randizni. Közben nem volt hol laknom szóval ő befogadott és egy ideig nagyon jól elvoltunk ketten. Nagyon szeretem. Majd tegnap összevesztünk és elöttem sok kapcsolata volt és mindegyikről van egy "emlék". Nem szeret a múltjáról beszélni, én meg mikor összevesztünk felhoztam hogy sohasem beszél az apjáról az anyjáról a múltjáról. Eléggé megbánthattam mert ő felhozta hogy a barátom iránt még mindig érzéseket táplálok. Nagyon összevesztünk de viszont nagyon szeretem. (Azt tudni kell anyja apja kiskorában meghalt,és hogy azt kb 1 hónapja tudta meg hogy a haverom tetszett)
Szerintetek hogy vehetném rá hogy beszéljen a múltjáról,és hogy tudja sohasem csalnám meg??
A másodikra nem tudom a válasz de az első kérdésedre azt mondom,hogy ne erőltesd.
Majd ha úgy érzi készen áll rá elmondja magától de az a lényeg,hogy ő kezdeményezzen.
Ezt tapasztalatból mondom mert nekem is vannak ilyen fájó pontok a múltamban amiről nem szívesen beszélek..
remélem minél hamarabb kibékültök:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!