Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kialakulhat ismet a kapcsolatunk?
Figyelt kérdés
Nagyon kulonleges modon ismertuk meg egymast, nagyon beleszerettunk egymasba, nagyob mely dolgokat eltunk meg egyutt , sok hosszu tavu tervvel egyutt. Egy ido utan jelentkezett par konfliktus a kapcsolatban , ami ahoz vezetett hogy ignoralt a baratnom az eletebol, nem valaszolt meg sz uzeneteimre sem. Megkerestem szemelyesen , es azt mondta mar nem szeret, nem hianyzok, latni se akar se kepen , se elobe. Szeret csak mint embert es hogy hagyjam. Viszont amikor jottem el , elkezdett sirni , de nem tartott vissza engem.2021. máj. 2. 10:27
1/9 anonim válasza:
"azt mondta mar nem szeret, nem hianyzok, latni se akar se kepen , se elobe"
Ennek alapján nemigen.
2/9 anonim válasza:
Felejtsd el. Majd évek múlva fogsz eszébe jutni hidd csak el. De te akkor már naposabb utakat jársz majd.
3/9 A kérdező kommentje:
Miert jutnek eszebe evek mulva ? Hogy alakulhat at egy het alatt a szerelem ezze ?
2021. máj. 2. 13:37
4/9 anonim válasza:
Mert mindig így szokott lenni ha valóban szerettétek egymást.
5/9 A kérdező kommentje:
Akkor arrol lenne szo hogy egyidobe tortenik meg az hogy en elengedem ot es o ismet akarna engem?
2021. máj. 2. 13:55
6/9 anonim válasza:
Ezért szokták mondani, hogy engedd el, hogy megkaphasd...Persze akkor már elengedted...Már nem akarod őt többé.
Ha veled valóban mély és igazi volt az érzelmi kapcsolat akkor emlékezni fog rád mert ma már nagyon ritka az elmélyült kapcsolat.
7/9 A kérdező kommentje:
Meg egyszer voltam ebbe a helyzetbe, egy evig voltunk kulon egy mas lannyal ugy hogy vartunk egymasra , es ujra kialakult. Viszont akkor nem igy valtunk el hogy nem szeretjuk egymast. Ez erdekel igazabol hogy ha nem latjuk egymast , nem talalkozunk , akkor elkopik minden telejsen , vagy ujra kialakulhat.
2021. máj. 2. 14:12
8/9 anonim válasza:
Jobb ha nem látjátok egymást. Minden szempontból...
9/9 A kérdező kommentje:
Miert?
2021. máj. 2. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!