Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Normális a fiúknál párkapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális a fiúknál párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Normális, ha a barátom más lányok képeit menti le és a kérésemre se sokat változott a helyzet, illetve a régi barátnőjének a képei is rajta voltak a telefonján egy év után is? (Több száz kép, régebben több ezer.)

Egyszer aludtam a lábán és észrevettem, hogy addig más lányt mentett le a fejem fölött, vagy hogy dolgoztam és ő a másik szobában másra keresett rá, közben pedig zokog, ha kikérem magamnak és mondom, hogy szakítok. És olyan, mintha bánná, de mégsem tud uralkodni magán, ezért folyamatosan becsap. Annyira gyűlölöm ezt a helyzetet és próbálok túllépni rajta, de néha elbizonytalanodom, hogy mi van, ha ez fiúknál mégis normális. De ha van barátnője,akkor miért csinálja ezt? Szakítanátok a helyemben?

2021. máj. 2. 12:16
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

#17 Válaszoló: KÖSZÖNÖM! Igen, ha például leül velem és nem hazudja azt, hogy mondjuk már nem nézi. És azt mondja nekem, amiket te leírtál és ész érvekkel alátámasztja, akkor rövid diőn belül én is elfogadom. Nem véletlen volt egy eset, hogy egyszer összevesztünk de elfogadtam és folytattuk.

Viszont a későbbi kamuzás az borzasztó.

Teljesen egyetértek a válaszoddal és köszönöm tényleg!

2021. máj. 2. 14:19
 22/23 anonim ***** válasza:

Nem normális, én úgy érzem még nem jutott túl az előzőn. Nekem nagyon rosszul esne,ha igazán szeretek valakit akkor a többiek nem érdekelnek. Én az exekre max annyi energiát pazarlok,hogy kitörlöm a képeiket, 1-2 szép emléket meghagyok és pont.

Uj és tiszta lappal indulunk.

2021. máj. 2. 14:58
 23/23 A kérdező kommentje:

#22. Válaszoló: Köszönöm, én is pont így gondolnám, és lám, ő nem sajnos ls valószínű néhány/sok más ember sem :(.

pedig velem elhitette azt is ,hogy a régi beszélgeteseit a csajjal törölte és nem érdekli. Csak éppen azt nem említette, hogy az összes kép és (videó) ott maradt a galériában. Borzasztóan fáj, főleg rájönni. És elvileg "intelligens" ember létére képtelen volt tenni ellene. Milyen kiábrándító. CSak épp még ez se elég ahhoz, hogy az ember kiszeressen egy ilyenből.

2021. máj. 2. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!