Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Normális a fiúknál párkapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális a fiúknál párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Normális, ha a barátom más lányok képeit menti le és a kérésemre se sokat változott a helyzet, illetve a régi barátnőjének a képei is rajta voltak a telefonján egy év után is? (Több száz kép, régebben több ezer.)

Egyszer aludtam a lábán és észrevettem, hogy addig más lányt mentett le a fejem fölött, vagy hogy dolgoztam és ő a másik szobában másra keresett rá, közben pedig zokog, ha kikérem magamnak és mondom, hogy szakítok. És olyan, mintha bánná, de mégsem tud uralkodni magán, ezért folyamatosan becsap. Annyira gyűlölöm ezt a helyzetet és próbálok túllépni rajta, de néha elbizonytalanodom, hogy mi van, ha ez fiúknál mégis normális. De ha van barátnője,akkor miért csinálja ezt? Szakítanátok a helyemben?

2021. máj. 2. 12:16
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
24 szavazat
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
86%
Nekem, amióta bnőm van, még a kolléganők se**ét se nézem.
2021. máj. 2. 12:19
 2/23 A kérdező kommentje:
#1 Köszi! Talán a remény akkor még megmarad, hogy nem mindenki számára normális ez egy kapcsolatban. :(
2021. máj. 2. 12:23
 3/23 anonim ***** válasza:
96%
Nem normális. Szakítanék a helyedben.
2021. máj. 2. 12:25
 4/23 anonim ***** válasza:
94%
És minek menti le? Mit csinál azokkal a képekkel?
2021. máj. 2. 12:30
 5/23 anonim ***** válasza:
16%
Nem normális, de szokványos. Én már beletörődtem.
2021. máj. 2. 12:37
 6/23 A kérdező kommentje:
#4 Én is ezt kérdezem. Mindig az a válasz rá, hogy jaj ő nem nézi tovább, csak lementi. És nekem az fáj a legjobban, hogy a kérésem után is rádöbbentem, hogy ugyanúgy menti. Ha például vizsga, akkor azért, ha vitázunk, akkor azért. Mindig van valami béna indoka. És közben meg könyörög ,hogy ne szakítsak. De akkor ennyit megteszek a másikért, ha annyira szeretem, nem? És ha tudom, hogy fáj a másiknak, akkor nem csinálom, nem?
2021. máj. 2. 12:40
 7/23 A kérdező kommentje:

#5 kérdező: És hogy tudod elfogadni, mit teszel ezért, amitől nem zavar annyira? Belül nem esik, ha így látod ezeket a képeket? Mert nekme nagyons sajnos.

Egy közös képünket kértem, hogy küldje el nekem, és a szemem láttára habogott, mert felugrott volna az összes nőről a kép, és tudta, jól, hogy engem mennyire bánt. Mégsem tett semmit azóta sem ezek szerint. Nagyon rossz érzés belül.

2021. máj. 2. 12:42
 8/23 anonim ***** válasza:
18%
Zavar, de minden fiú csinálja. Csak valamelyik ügyesebben titkolja. Ők bárkivel szexelnének, ha lehetne, ebbe nem akadály az, ha van párjuk.
2021. máj. 2. 12:47
 9/23 anonim ***** válasza:
74%
Én nem nézegettem más nőket, nem titkoltam semmmit, nem voltak lementve képek a barátnőm mégis megcsalt. Nem csak a férfiakkal van a probléma ☺️
2021. máj. 2. 12:57
 10/23 anonim ***** válasza:
89%

a szavazás elég megtéveszteő mert a fő kérdésedre és a leírásod végén szereplő kérdésre ellentétes válaszok vannak :D

Ezért inkább leírom hogy szerintem NEM normális és IGEN szakítanék a helyedben :D

2021. máj. 2. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!