Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális 25 évesen egy 19 éves szakítást gyászolni?
Van egy barátom akivel 19 évesen másfél év járás után szakított a 17 éves barátnője. Azóta nem beszéltek a srác most 25 éves és még mindig esténként miatta sír. Azóta nem jár el sehova, elköltözött otthonról de naponta több órát tölt búslakodással. Ha közeledni akar hozzá egy lány akkor elhajtja.
Valakit tényleg ennyire összetud törni egy szakítás?
Én 21 évesen ismertem egy 20 éves lányt kb 2 hónapig. Ismerkedtünk, volt szex is, de sajnos elszúrtam a dolgokat ismerkedéskor, mert még nem értettem eléggé a nőkhöz és megbántottam hülye viselkedéssel, amiről akkor azt hittem nem lesz gond. A mai napig gyászolom ezt kicsit, mert a lány kívül-belül iszonyatosan az esetem volt és láttam mennyire összeillettünk volna. Ő az egyetlen lány, akiről vannak lementve képek a számítógépemre. A képeket ritkán nézem meg, de maga a lány gyakran eszembe jut, szerintem heti szinten többször és párszor van hogy kimondom hangosan a nevét ha egyedül vagyok. De közben azóta már voltam szerelmes másba (olyankor ezt nem csináltam), voltak barátnőim is, voltam lányokkal.
Szóval ja. Ez tudom a nők között sokkal gyakoribb (vagy csak ők többet beszélnek róla?), de szerintem a férfiak közt is történik, hogy egy-egy nő nagy hatással van rájuk még sokáig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!