Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakító ok? Túl nagy a korkülö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakító ok? Túl nagy a korkülönbség, más életszakasz?

Figyelt kérdés

Nem hagyja hogy elmenjek bulizni Azt mondta ha már csak bulizni is megyek el, neki az=megcsalás(akkor is ha nem csinálok semmit). Barátnőimmel mennék, nem pasizni, hanem szórakozni, táncolni, élni. Persze neki ez is baj. Viszont hamarosan nagykorú leszek, így el tudok menni legálisan buliba, és fogok is, ez fix, ki akarom élni magam, kitombolni!!! egyszer vagyok fiatal, tinédzser!!

Nála ez a kártya nem játszik. De én nem fogok miatta begyepesedni, mert ő már 30 éves és neki ez már nem kell. Közeleg az idő, hamarosan nagykorú leszek.

Ti mit tennétek?

jan. 30. 22:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Menj inkább aludni trollocska.
jan. 30. 22:37
 2/12 anonim ***** válasza:
81%

Tökre nem a korkülönbség a probléma, hanem ha valaki birtokló és meg akar mondani bármit. Semmi köze hozzá, senkit nem érdekelnek az egyéni agymenései hogy ő hogy tart megcsalásnak egy nem megcsalást -.-

Te meg látszik, hogy kis zöldfülű vagy, mert különben minek írtál volna ki erre kérdést? Dobnád, aztán mennél bulikázni... nem evidens?

jan. 30. 22:38
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
17 évese vagy és 30 évessel vagy együtt aki manipulál. Anyukád, apukád nem bánja? A tini kategória odébb van.
jan. 30. 22:41
 4/12 anonim ***** válasza:
73%

Nem pasizni akarsz, csak kiélni magad, amiben a jelenlegi pasid korlátoz.

Neked még nem való párkapcsolat, tök mindegy, hogy milyen korú lenne a másik.

jan. 30. 22:44
 5/12 anonim ***** válasza:
86%
A gyakoris incelek most már tini kislánynak képzelik magukat, vagy mi van?
jan. 30. 22:46
 6/12 anonim ***** válasza:
76%
Ennek semmi köze a korkülömbséghez...
jan. 30. 22:53
 7/12 anonim ***** válasza:
83%
Haha kamu!
jan. 30. 23:49
 8/12 anonim ***** válasza:
49%
Nem, ennek semmi köze a korkülönbséghez, sem a "más életszakaszhoz". Itt egyszerűen arról van szó, hogy ő egy manipulatív, arrogáns, korlátozó, birtokló szemétláda.
jan. 31. 08:36
 9/12 anonim ***** válasza:
#8 nyugodjál már meg, ez egy kamu kérdés :D Nem csaj írta ki
jan. 31. 09:37
 10/12 A kérdező kommentje:
úristen, de gázak vagytok🤣 azért mert lényegretörően fogalmaztam meg a mondanivalóm mert mondjuk van azókincsem, egyből férfi leszekxd. Nem értem mi célja lenne egy férfinak full anonimként ilyet kitalálni, nem értem a logikát😭 többször is gondolkodtam már hogy lelépjek a picsába innen gyk-ról a sok hülye miatt de véglegesen megerősítettetek, köszönöm🙏
jan. 31. 10:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!