Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Direkt csinálja az exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Direkt csinálja az exem?

Figyelt kérdés

Újranyitottak a teraszok, és a volt barátom pont ide ült ki a teraszra, ami az ablakommal szembe van. Facebookon láttam hogy onnan jelentkezett be, kinéztem az ablakon, és pont úgy ülnek az új csajával, hogy még azt is látom mit isznak. Nem gondolja, hogy ez egy kicsit tapintatlanság? 1 hónapja lett vége, és már az új csajával mutatkozik, és pont ott ahol én lakok? Úgy hogy egy hete még könyörgött, hogy kezdjük újra? Ezer másik helyre kiülhettek volna, de neeem, nekik pont ide kell. Legszívesebben leönteném őket egy vödör vízzel.

Direkt csinálja? Ti mit csinálnátok, szólnátok neki?

2021. ápr. 24. 16:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Tojj az egészre. Minek foglalkozol vele, ha úgysem akartad újrakezdeni?
2021. ápr. 24. 16:23
 2/7 A kérdező kommentje:
De akkor se előttem csinálja..
2021. ápr. 24. 16:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én se értelek. Könyörgött a másik, ami téll gáz, mert nem szabad odáig süllyedni, hogy könyörögjünk a másiknak, hogy elfogadjon minket , de te ezt elutasítottad, akkor miért zavar?

Most is elutasítónak kéne lenned a dologgal, nem kéne foglalkoznod vele.

2021. ápr. 24. 16:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert ti szakítottatok, ő még odamegy az új barátnőjével, ahova akarnak. Akár a lakásod környékére is, ha tetszik neked, ha nem. Nem kell vele foglalkozni és kész.
2021. ápr. 24. 16:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Mert féltékenyé akart tenni téged, ami láthatóan sikerült.

Más különben ridegen hagyna téged az egész.

Avagy az fáj, hogy neki már van nője, neked meg még nincs pasid, akivel meg te tudnál neki vissza vágni.

2021. ápr. 24. 18:47
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem direkt, de ez a másik lánnyal szemben is épp olyan tiszteletlenség, mint veled szemben. Én legalábbis rosszul élném meg, ha valaki csak azért lenne velem, hogy féltékennyé tegye az exét.
2021. ápr. 24. 20:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Tuti, hogy direkt volt. Ha nem erezne semmit, pont oda NEM akart volna menni.
2021. ápr. 25. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!