Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Direkt csinálja? Hogy lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Direkt csinálja? Hogy lehet ilyen szívtelen valaki?

Figyelt kérdés

Barátommal most szakítottunk. Nagyon összevesztünk, és azt mondta még szeret, de én "orvosi eset" vagyok és ő ezt nem bírja tovább. Én meg ezért elküldtem a fenébe, és rávágtam az ajtót, de én mindig is szerettem, jobban bárminél. A gond az, hogy egy helyen dolgozunk, ő idegenvezető ezen a helyen. Azóta próbált hívni és írt, de nem reagáltam, munkába meg direkt kerültem. Egyik nap, behozott egy csajt mint vendéget (ingyen persze, gondolom így akarta lenyűgözni), és direkt előttem bókolt neki, meg nyalta a valagát, gondolom dugás lett a vége. Annyira tudtam hogy direkt csinálja, hogy már csak azért se reagáltam rá, pedig elég megalázónak gondoltam. Két napra rá behozott egy másik csajt, nem tudtam nevessek-e, persze ugyanazt leművelte, mint az elsővel. Aztán mikor elment a csaj, kérdeztem is, mi lett az előző barátnőddel, ilyen gyorsan lecserélted?

Szerintetek miért csinálja ezt? Nagyon rosszul esik, mert még friss a szakítás és még szeretem, ő meg ilyen gyorsan túllépett, amivel nem is lenne baj, de ne előttem csinálná. Nektek ez nem fájna? Hogy viselnétek ezt? Csináljak úgy, mintha nem zavarna?

L/23

2019. okt. 11. 23:43
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
88%
Nem lépett túl. Azért idegesít direkt. De nagyon szánalmas. Örülj, hogy vége
2019. okt. 11. 23:45
 2/21 anonim ***** válasza:
7%
Mert a exednek most hamut kéne szórnia a fejére és holtig tartó szűzifogadalmat tennie? Azért lehet, hogy nem ők nélkül ment tönkre a kapcsolat.
2019. okt. 12. 07:12
 3/21 The pale emperor ***** válasza:
15%
Igaza volt. Orvosi eset vagy.
2019. okt. 12. 07:20
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Miért mondta, hogy orvosi eset vagy?
2019. okt. 12. 07:20
 5/21 anonim ***** válasza:
87%

Nem írod mennyire volt durva a veszekedés de egy veszekedés miatt szétmenni? Engem is érdekelne miért vagy szerinte orvosi eset. Hirtelen felindultságból egy veszekedés közben rávágni, hogy vége.. ez gyakran megesik. De aztán ő rájött, hogy elhamarkodottam mindta ki. Te meg puffaszkodsz mert megsértette az egódat. Ő belátta a hibás döntést te nem. Ilyenkor félre kéne tenni a sértettséget ha szereted. Vagy mindenkinek kiadod az útját életed folyamán akivel kapcsolatban összevesztek? Csak szólok, hogy akkor sosem lesz hosszútávú kapcsolatod.

És igen direkt csinálja. Hogy lásd, ő kelendő, kell ő másnak is ha neked nem, sőt, több nőnek is. Féltékennyé akar tenni. Eléggé bunkóság az biztos.

2019. okt. 12. 07:34
 6/21 anonim ***** válasza:
87%
Szánalmas, ne foglalkozz vele!
2019. okt. 12. 07:49
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Kivancsi lennek mit mond az ex.
2019. okt. 12. 08:06
 8/21 A kérdező kommentje:
Nem én mondtam ki hogy vége. Veszekedtünk igen, és ő szakított, nekem meg persze hogy fájt. Könyörögnöm kellett volna neki? Lersze hogy fájt, de dühös is voltam hogy képes ezt mondani, éy akkor el is küldtem haza. Másnap már iŕt is, de nem olvastam el és kivettem az értesítést így nem foglalkozom az üzeneteivel meg hívásaival, így is épp eléggé fáj a dolog.
2019. okt. 12. 08:13
 9/21 anonim ***** válasza:
5%
Valóban orvosi eset vagy, ha elvárod, hogy rád való tekintettel cölibátusban éljen tovább.
2019. okt. 12. 08:22
 10/21 anonim ***** válasza:
78%
Igen, csinálj úgy, mint aki észre sem veszi, hiszen direkt neked szól a műsor. Nem, nincs a szakításon túl, mert akkor nem ezt csinálná. EZ nem szívtelenség, hiszen már nem vagytok együtt és ő így dolgozza fel.
2019. okt. 12. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!