Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Direkt csinálja? Hogy lehet ilyen szívtelen valaki?
Barátommal most szakítottunk. Nagyon összevesztünk, és azt mondta még szeret, de én "orvosi eset" vagyok és ő ezt nem bírja tovább. Én meg ezért elküldtem a fenébe, és rávágtam az ajtót, de én mindig is szerettem, jobban bárminél. A gond az, hogy egy helyen dolgozunk, ő idegenvezető ezen a helyen. Azóta próbált hívni és írt, de nem reagáltam, munkába meg direkt kerültem. Egyik nap, behozott egy csajt mint vendéget (ingyen persze, gondolom így akarta lenyűgözni), és direkt előttem bókolt neki, meg nyalta a valagát, gondolom dugás lett a vége. Annyira tudtam hogy direkt csinálja, hogy már csak azért se reagáltam rá, pedig elég megalázónak gondoltam. Két napra rá behozott egy másik csajt, nem tudtam nevessek-e, persze ugyanazt leművelte, mint az elsővel. Aztán mikor elment a csaj, kérdeztem is, mi lett az előző barátnőddel, ilyen gyorsan lecserélted?
Szerintetek miért csinálja ezt? Nagyon rosszul esik, mert még friss a szakítás és még szeretem, ő meg ilyen gyorsan túllépett, amivel nem is lenne baj, de ne előttem csinálná. Nektek ez nem fájna? Hogy viselnétek ezt? Csináljak úgy, mintha nem zavarna?
L/23
Nem írod mennyire volt durva a veszekedés de egy veszekedés miatt szétmenni? Engem is érdekelne miért vagy szerinte orvosi eset. Hirtelen felindultságból egy veszekedés közben rávágni, hogy vége.. ez gyakran megesik. De aztán ő rájött, hogy elhamarkodottam mindta ki. Te meg puffaszkodsz mert megsértette az egódat. Ő belátta a hibás döntést te nem. Ilyenkor félre kéne tenni a sértettséget ha szereted. Vagy mindenkinek kiadod az útját életed folyamán akivel kapcsolatban összevesztek? Csak szólok, hogy akkor sosem lesz hosszútávú kapcsolatod.
És igen direkt csinálja. Hogy lásd, ő kelendő, kell ő másnak is ha neked nem, sőt, több nőnek is. Féltékennyé akar tenni. Eléggé bunkóság az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!