Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Direkt csinálja? Hogy lehet ilyen szívtelen valaki?
Barátommal most szakítottunk. Nagyon összevesztünk, és azt mondta még szeret, de én "orvosi eset" vagyok és ő ezt nem bírja tovább. Én meg ezért elküldtem a fenébe, és rávágtam az ajtót, de én mindig is szerettem, jobban bárminél. A gond az, hogy egy helyen dolgozunk, ő idegenvezető ezen a helyen. Azóta próbált hívni és írt, de nem reagáltam, munkába meg direkt kerültem. Egyik nap, behozott egy csajt mint vendéget (ingyen persze, gondolom így akarta lenyűgözni), és direkt előttem bókolt neki, meg nyalta a valagát, gondolom dugás lett a vége. Annyira tudtam hogy direkt csinálja, hogy már csak azért se reagáltam rá, pedig elég megalázónak gondoltam. Két napra rá behozott egy másik csajt, nem tudtam nevessek-e, persze ugyanazt leművelte, mint az elsővel. Aztán mikor elment a csaj, kérdeztem is, mi lett az előző barátnőddel, ilyen gyorsan lecserélted?
Szerintetek miért csinálja ezt? Nagyon rosszul esik, mert még friss a szakítás és még szeretem, ő meg ilyen gyorsan túllépett, amivel nem is lenne baj, de ne előttem csinálná. Nektek ez nem fájna? Hogy viselnétek ezt? Csináljak úgy, mintha nem zavarna?
L/23
Figyelj!
Ne adj neki támadási felületet! Ezt részben azért csinálja, hogy rúgjon beléd még kettőt,másrészt meg már pont lesz.. ja, hogy te mit érzel,csak neki legyen jó.
Ha ugrasz a provokációra, ő majd betegnek fog bélyegezni. Ezt azért csinálja, hogy mindenből te gyere ki sz.. rul, ő pedig jól. Ez az ember nem szeret téged!!!
Hagyd a g.. ibe! Jobban jársz, elhiheted.
Én a jó oldalát nézem ennek az egésznek: szerintem ez tök jó így!
Tény 1. Egyrészt eleve képtelen voltatok normálisan kommunikálni ( féltékeny voltál amiért más lányokkal beszélt, ami talán jogos is volt már akkor is.. de legalábbis nem foglalkozott azzal, hogy téged mi zavar, nem tudtátok megbeszélni, ezért mentek a viták)
Tény2. Ki jár ilyen ilyen infantilis gyökérrel?
Nyilván need szól a műsor. Megsértetted az egóját, és vissza akar vágni neked.
NA és ebben az egészben az a jó, hogy ez az egész viselkedés rohadt kiábrándító, legalább látod is. A jellem az jellem, nálam már leírta volna magát.
A játszmákat meg úgy a legegyszerűbb kezelni, ha bele sem mész. Az fáj neki a legjobban, ha totál hidegen hagy a viselkedése. ÉS ekkor is un rá a műsorára a legkorábban. Sőt, igazából így csak még szánalmasabb a közjáték.
#15 Értem. Így azért más "kicsit" a helyzet...
Visszaszívom, nem a sráccal van itt nagyobb baj.. Már azt is értem, ő miért csinálja a műsort.
1.) Ahogy írod, ő tényleg úgy tűnik korrekten viselkedett veled, dicsért, lenyugtatott, és hívott téged is, stb. Valóban nem "normális" dolog, hogy emiatt nem mész el, behisztizel stb. Őszintén: én is ideges lennék a páromra, ha ilyeneken folyton behisztem, meg nem jönne el, továbbmegyek, le merem fogadni, hogy utána meg hallgathatnám a féltékenységi cseszegetéseket.
Sajnos igaza van az (ex) barátodnak: tessék dolgozni magadon! Ugyanez másnál is le fog bizony játszódni, és erről nem ő, meg nem az új tehet majd, hanem te.
Mindenkinél van szebb, okosabb, ennyi erővel ki se lépj a házból.. Másrészt a párod téged választott, nagyon energielszívó tud lenni, hogy állandóan bizonygatni kell eleve. Ez tényleg gáz.
2) A srác ráadásul utána is keresettt, de te letojtad, nem is reagáltál rá, arra amit írt a veszekedésetek/szakítás (?) után.. Gondolom ez egy olyan +"szakítás" volt, amikor méregből vágtátok egymás fejéhez, ő úgy néz ki, később meg akarta volna veled ezt beszélni, de te nem hajlottál semmi ilyesmire...
Ezeket a lányokat az is lehet, pont azért csinálja, hogy foglalkozz vele. Pluszban tuti benne van ez a tüske, amit okoztál neki, hogy még csak normálisan nem is beszéltétek, zártátok ezt e, csak önkényesen te megszakítottad kvázi a kapcsolatot...
Ez utóbbi a legrosszabb, szerintem ha egy kicsit is fontos a másik, ilyen opció egyszerűen nincs.. Ennyit minimum megérdemel a másik, ha tiszteled annyira..Szóval gondolom ezzel bántottad meg a legjobban.
"De ha azt mondta ő nem bírja tovább mit csináljak? "
- Azt ne felejtsd el, hogy ezt nem csak ő, de egy normális ember sem fogja bírni sokáig... Mit csinálj? Hát tényleg menj el pszichológushoz, ha magadtól nem tudod kordában tartani ezt a súlyos önbizalomhiányodat, mert ez alá fogja vágni minden kapcsolatodat, nem csak ezt.. Szóval dolgozz magadon, olvass ilyen témában könyveket, nézz videókat, ajánlom Almási Kittit ( talán van iylen témában is előadása, nem tudom).
Illetve én beszélnék a sráccal, és normálisan zárnám le. Az is lehet, hogy menthető még.
Nem tudom, hogy az -e, mert nem létok a srác fejébe. Minden csak spekuláció.
Annyit tudnál tenni, hogy te keresed fel most őt, hogy értelmesen beszéljétek meg az egész helyzetet. (Én pl veszekedés alatti hirtelen szakítást sem tudok ép ésszel felfogni.. Dühében is mond dolgokat az ember, de utána higgadtan lehetett volna erről beszélni. Nekem ez a "lezárás" elev fura és lezáratlan, nem tudom, mióta voltatok együtt, de egy normális kapcsolat nem ennyit érdemel.. Szóval buta dolog volt tőled ez a nem reagálás, engem pl nagyon megbántottál volna ezzel, és szerintem téged is megbántottak volna fordított esetben ilyennel)
Aztán látnád, hogy ő nyitott lenne e még vagy sem. De magadon mindenképp dolgoznod kell emiatt, a sráctól függetlenül is,a magad érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!