Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Direkt csinálja vagy nem fogja fel hogy őt akarom?
Ismerkedtem egy fiúval még júniusban. Már együtt voltunk bemutatott a szüleinek is. Nagyon.rövid ideig tartott mert többször veszekedtünk és dühömben szakítottam vele. Pár napra rá összefutottunk és teljesen normálisan köszönt meg váltottunk pár szót. Hetekig nem beszéltünk utána. Többször kerestem azóta egyszer személyesen is mondtam neki hogy szeretném újrakezdeni. Ő akkor azt mondta hogy nem tudja mi legyen sokat hisztiztem és ez nagyon zavarja de keresni fog ha átgondolta. Egyszer rám írt utána de rólunk nem esett szó csak semleges téma volt. Pár hétig vártam de nem írt. Ráírtam és beszélgettünk de rólunk megint nem esett szó mert vártam hogy ő kezdeményezzen hisz én már a tudtára adtam hogy meg akarom újra próbálni. Írtam neki pár dolgot ami arra utal hogy érdekel de nem viszonozta úgyhogy hagytam. Viszont mikor találkozunk úgy kezel mintha semmi sem történt volna és csak egy jó ismerőse lennék. Mikor meglát odajön megpuszil beszélünk pár szót és továbbmegy. Arra gondoltam hogy talán nem voltam elég egyértelmű és fogalma sincs hogy nekem ő mennyit jelent. Vagy tudja és nem érdekli de akkor annyi lehetne benne hogy nem jópofizik miközben én szenvedek miatta. Azt ne mondjátok hogy valljak be neki mindent mert nem vagyok rá képes amig ő nem kezdeményez legalább egy találkozót. Nem tudom mit tegyek egész nyáron miatta szenvedtem :(
20/L
Az van, hogy a viselkedésed miatt nem szeretné veled újrakezdeni, mert bármit is érzel, neki nem éri meg a folyamatos veszekedést és hisztit - megjegyezném, jogosan.
Barátként vált veled pár szót ha úgy jön ki a lépés, de ahogy írtad, nem ő keres meg téged, hanem te írsz rá néha. Ő szeretne továbblépni.
Ezt sajnos elrontottad.
Már hogy lenne elég? Hisztis voltál, kiábrándult, nem bízik benned, teljes joggal.
Ígérgetni, beszélni bárki tud, te már bebizonyítottad a tetteiddel, hogy milyen jellem vagy.
Hogy lenne már elég?
Hagyd békén, nekem sem kellene egy hisztis kislány, aki mindenféle baromság okán szakítgat.
Tudom mit kell tenned. SZENVEDJ es vard, hogy o kezdemenyezzen. Ez a LEGJOBB, amit tehetsz. :)
20 evesen lehetne mar tobb eszed, minthogy "nem vagyok ra kepes". Tudod mit akarsz. Tegyel erte, ne vard a galambot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!