Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért akarok magamnak direkt...

Miért akarok magamnak direkt rosszat, miért akarom kínozni magamat?

Figyelt kérdés
(lelki) mazochista szimptómajellegeket is produkálok, azaz imádok minden olyan dolgot csinálni ami nekem fájdalmat és rosszat okoz. Például: világ életemben rossz voltam fizikából de mégis középiskolás koromban reggel 4-ig is fizikáztam, hiába mondták, hogy hagyjam abba, az év végére agyhártyagyulladást kaptam. Sportolok, de ott is mondják pl az edző is h óvatosabban és már volt olyan hogy áljulásig/hányásig futottam. Egyszerűen nincsen veszélyérzetem, és valahogy betegesen vonzódom az olyan dolgok felé ami nekem valamilyen úton/módon fájdalmat okoz, pl: szakad az eső és fúj a szél, ezért elmegyek rövid nadrágban és pólóban sétálni 5 órára. Vannak napok hogy direkt nem eszem semmit, mert szeretem magamat éheztetni, vagy amiben tehetséges vagyok, azt igyekszem magamban elfojtani. Az olyan emberek elismerésére vágyom, akik korábban már megaláztak, ill. rosszul bántak velem. Az olyan párkapcsolatokat kedvelem, amikor a másik fél felettem "uralkodik", hagyom, hogy rosszul bánjon velem.Állandó stresszben élek, de én ezt élvezem és nem is akarok ezen változtatni.. Normálisak ezek, illetve miért is van ez így? Köszönöm, 19 (L)

2015. júl. 21. 15:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem egy embernek így is épp elég ellensége és nehézsége van az életben. Teljesen fölösleges még magaddal is kib.szni folyton. Majd ha egyszer tényleg összetörsz lelkileg, még akkor sem lesz megnyugvásod mert te majd még belerúgsz még egyet saját magadba.

Bántás nélkül mondom hogy beszélhetnél egy pszichológussal. Ha már itt feltetted ezt a kérdést akkor csak érzed h valami nincs rendben ezzel.

2015. júl. 21. 15:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, ezt már megtettem, mivel olyan szinten pörögtem, h paranoid reakciót produkáltam (alváshiány, agresszió). Ezért írt fel nekem egy nagyon erős nyugtatót és tájékoztatott róla, hogy fél évem lett volna a kórházig.. De ilyen az alaptermészetem!!
2015. júl. 21. 15:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem az adrenalin fontos szerepet játszik a szervezet oxigéngazdálkodásában. Ha kevés az adrenalin termelés, több oxigént használ el a szervezet, amit a vér már képtelen pótolni.

Menj el sűrűbben vért adni.

2015. júl. 21. 18:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha gyógyszert írt föl, akkor nem pszichológusnál voltál. Pedig ahhoz kéne menned. A leírtak alapján jó esély van egy személyiségzavarra, amivel egy pszichiáter nem fog érdemben foglalkozni, max. gyógyszerekkel enyhíti a tüneteket.
2015. júl. 21. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!