Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen lehetőség van egy blog...

Milyen lehetőség van egy blog ingyenes népszerűsítésére ha nem akarom megosztani facen? Nincs esetleg valami direkt erre kitalált oldal amit használnak is?

Figyelt kérdés
Egy tiniknek szóló (13-14) ifjúsági, kicsit romantikus fantasy történet van a blogon, szerintem elég igényesen. Viszont mivel én ennél idősebb vagyok, így nem tudom hol találhatnék a célközönségembe tartozó, ilyesmi iránt érdeklődő lányokat, potenciális olvasókat.

2015. máj. 19. 20:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Facebook csoportok? Vannak ilyenek!

Én pl. ezekben vagyok benne:

Magyar blogok

Blogok ♥

Blogok

Blogok és Bloggerek

Blogok :)

Blogok csoportja :)

Persze nem az igazi facebookommal, hanem csináltam egy álneveset. Nem tudom, miért nem akarod megosztani fb-n, de így, csoportba megosztva lehet nézőket szerezni. Esetleg van a Kattanj.hu, amit én meguntam pár nap után, de érdemes kipróbálni, hátha valakit odacsalogat. Illetve van a MagyarBlogok oldal is. Illetve cserélj linket más oldalakkal. Amúgy, ide is kiírhatnád a linket. Engem érdekelne. :)

2015. máj. 19. 20:25
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem tudom, itt szabályos e, de azért itt van ha érdekel :) nem a minél több oldalmegjelenítesre hajtok, csak szeretnék találni pár embert akinek tetszik is a történet, meg az írásom is :)

maialanya.blogspot.hu

A tippeket köszön9m, kipróbálom.:D

2015. máj. 19. 20:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Még kifelejtettem a Wattpadot, ami ugyan nem ilyen népszerűsítős blog, de feltöltheted a történeteid részeid, és ott is lehet kommentelni... meg minden. ;Đ
2015. máj. 19. 20:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Itt is reklámozhatod a blogod. :-)

Mik a bannercsere partnerprogramban való részvétel szabályai?

A működési elv a következő: amikor belépsz a rendszerbe, vállalod, hogy megjeleníted bannereinket egy vagy több oldaladon, és ennek fejében mi is megjelenítjük a te egy vagy több hirdetésedet a GyakoriKerdesek.hu weblapon.

A bannercsere program 1:1 kattintás alapú, azaz minden az oldaladról érkező kattintással reklámpontokat szerzel, melyeket később szétoszthatsz bannereid között. Egy reklámpontért addig fut a hirdetésed, amíg egyszer egy felhasználónk rá nem kattint a GyakoriKerdesek.hu felhasználók közül.

Az 1:1 azt jelenti, hogy egy oldaladról érkező kattintásért egy oldaladra történő kattintást ad

Görgess le az aljára ott van a használati útmutató. Ott tájékoztatnak hogy lehet itt hirdetni .:-) De kimásoltam neked.

Megmondom én hogy csináltam. Írtam a gyakori kérdések e-mail címére.:-) Mindent elmagyaráznak, aztán kerestem valakit aki megcsinálta.:-)

2015. máj. 20. 15:17
 5/5 anonim válasza:
Engem érdekelne a blogod (+1 olvasó) úgy, hogy ha lehet, akkor elküldöd a link-et?
2016. jan. 29. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!