Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Direkt "ad jeleket" vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Direkt "ad jeleket" vagy miert csinalja ezt, ha tudom hogy van valakije?

Figyelt kérdés
Egy palirol tudom hogy van noje, nekem amugy mar azelott bejott hogy megtudtam ezt. Tehat nem jo helyzet, nem is csinalok semmit. De o ezt lehet eszrevehette rajtam vagy nem tudom, sokszor amikor egy helyen vagyunk latom hogy nez engem. Peldaul elforditom a fejem 2x es vissza, de meg mindig nez, es nem is kapja el a fejet siman a szemembe bamul. Ez most siman azt jelenti hogy esetleg erdeklem, vagy a tudtomra akarja adni valamiert?
2021. jan. 16. 01:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A jeleket öntudatlanul adjuk. Ez ösztön. Akarod, nem akarod, lehet, hogy még benned sem fogalmazódott meg, de már sugárzod magadból.

Nyilván érdekled. Őt nem zavarja, hogy párja van. Nem is akar szakítani. Egy trófeával több lennél. A helyedben felejteném.

2021. jan. 16. 01:21
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Észreveszi rajtad, hogy odavagy érte és ez tetszik a hiúságának. Ezt nekem egy férfi úgy magyarázta el, hogy észrevette a vágyat a nőn és azt érezte, hogy ez neki kell. Nem maga a nő kellett neki, hanem a nő vágya és ami azzal jár. Ettől még, ha netán lesz is ebből több, amikor majd lebuktok, úgy fog megtagadni a párja előtt, olyan meggyőzően fogja előadni, hogy semmit se jelentettél neki, hogy ha azt most hallanád, rögtön befejeznéd az álmodozást.
2021. jan. 16. 02:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Az előttem szólónak kell igazat adnom. Velem már ez megtörtént. Letagadott! Utána meg úgy viselkedett mintha nem történt volna semmi. Lépj tovább! Fordulj el ha néz, érezze hogy nem vagy rá kíváncsi.
2021. jan. 17. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!