Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csinálják azok akiknek folyamatosan van valakijük?
Vannak olyan ismerőseim akiknek ha vége az egyik kapcsolatnak utána rövid időn belül jön a következő. Hogy csinálják? Nem szomorúak hogy vége lett?
Jó mondjuk nekem még randim sem volt soha, emiatt lehet hogy csak nekem hihetetlen ez...
Ha úgy lett vége a kapcsolatuknak, hogy az utóbbi időben már csak húzták, hogy tovább kitartson, akkor nincs mit sajnálni rajta. Én is szakítottam már úgy exemmel, hogy az utolsó fél-egy év igazából csak az időhúzás volt, "hátha megjavul" meg hasonlók, az ilyet egy másodpercig sem sajnáltam.
Az a baj, hogy ugye randik meg valós tapasztalat nélkül elhiszem, hogy nehéz átérezned, de nem csak felvágásból mondják sokan, hogy egy rossz kapcsolatnál az egyedüllét is jobb. Nyilván hiányzik az embernek a társaság meg a megszokás, de így ennyi, ez a része bőven kárpótolható egy új személlyel, aki iránt nem is kell érezni semmit, mert csak szórakoztat meg kitölti azt az időt, amit korábban az exszel töltöttél, csak legfeljebb nem utálod az életed közben. Nem szép dolog, de szerintem sokaknál ez a titka annak, hogy így tudják pörgetni egymás után a kapcsolatokat. Illetve lehetséges, hogy az újonnan érkezővel nem a szakítás pillanatában ismerkedtek meg, hanem előbb, és érzelmek már korábban is voltak, ilyen esetben meg azért evidens, hogy ennek örül az ember, nem a szakítás miatt siránkozik.
Ez mindkét nemre érvényes lenne:
Nem feltétlenül szerelmesek.
Én is megtehetném, hogy egyik kapcsolatból másikba sétálok. Ha az ember viszonylag normális, és viszonylag vonzó simán megcsinálhatja. Szerelmi bánatosan nekem is volt rebound-om. Egyik este még az előzőért bőgtem részegen, másnap már volt valakim. Egynek elment. Vonzó volt, kedves, nem érdekelt érzelmileg.
Vannak a társfüggő emberek ők kifejezetten ilyenek. Van egy kapcsolatuk és onnantól kezdve sosem szinglik.
Őszintén szólva találni valakit nem nehéz. Találni olyat akibe tényleg szerelmes vagy na az már keményebb dió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!