Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Meg fogok bolondulni!!!! ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg fogok bolondulni!!!! ?

Figyelt kérdés

Könyörgöm. Valaki. Magyarázza el nekem. Ha letiltottam az exemet mindenhol. Letiltottam a kamu profiljait már, kettőt. Letiltottam az összes számát, merthogy igen, TÖBB VAN NEKI.

Akkor MIÉRT jön velem szembe egy ÚJABB kamu profil? MIÉRT?

Mit akar látni? Mire kíváncsi? Van utódom már jó ideje. Miért? Miért? Beállítottam már, hogy SEMMIT ne lehessen rólam látni. Miért? Mi lesz a következő? Megkeres és személyesen fog zaklatni? Ezzel hiába keresek rendőrséget, kiröhögnek. Könyörgöm. :((( Miért csinálja ezt valaki? :(((( már félek. :(

2021. márc. 18. 17:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
77%
Honnan veszed, hogy ugyanaz a fickó van minden kamu profil alatt? Rendszeresen bejelölnek? Ír valamit?
2021. márc. 18. 17:59
 12/14 anonim ***** válasza:
44%
Ha olyan nagyon túl lennél rajta már nem érdekelne az ilyesmi és nem zaklatnád fel magad. Bejelölt? És akkor mi van? Törlés tiltás stb. Nem kell ezt túlkombinálni. Ismeretlen szám? Nem veszed fel. Hagyjad már a f....ba és lépj túl rajta.
2021. márc. 18. 18:12
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Van 1 srác, 5 éve szakítottam vele, de a mai napig gyártja a kamu profilokat (jelenleg 14 van petiltva) . Tudja, hogy labdába se rúghat, mert ha nekem egyszer elegem lesz akkor az tényleg offos, és a szakitaskor jött rá hogy hoppá lehet jobban kellett volna akarni ezt a dolgot korábban is.

Volt olyan, hogy a hugomat zaklatta, amikor próbára ment (a gyakorlohelyen dolgozott a seac), hogy mi van velem, meg h elviszi kávézni csak meséljen kicsit rólam. Na akkor telt be a pohár, feloldottam az egyik profilját és kiosztottam, hogy ez nem buli, ebből rendőrség lesz és álljon le most. Akkor visszavett egy időre, aztán újra nekiallt a profilgyartasnak. Aztán volt egy rendezvény amin ott volt és mi is kimentünk barátaimmal. Meglatott egyenesen vagtatott, mint egy tank, a barátaimnak nem köszönt, megölelt es elkezdett flörtölni meg ilyenek, mondom takarodj már..

Aztán azóta csak töltöm a profilokat ennyi. Egyszer csak megunja 😅 Szerencsére már nem egy városban lakunk, úgyhogy el tudom kerülni. 🤭 És nem is érdekel túlzottan.

2021. márc. 18. 18:18
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
#13 komolyan mondom... Ezek a férfiak egy f@sszopo idióták.. Hát az eszem megáll.
2021. márc. 18. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!