Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha így haladok tovább előbb vagy utóbb teljesen meg fogok bolondulni?
Szedd össze magad és húzz el egy szakemberhez, mert ez nem normális.
Nem akarok táv diagnosztizálni, de ez 99% hogy egy mentális betegség. De az sem kizárható, hogy szervi eredetű.
Mindenképp orvost keress. Nem tudom mit keres a kérdésed a társkeresés topikon.
Amíg ilyen ramaty állapotban vagy, nem lesz olyan nő, aki akar tőled bármit is.
De nyugi szinte biztos, hogy kezelhető, csak tenned kell érte.
Orvos, pszichológus, pszichoterapeuta. Azonnal!
1. Visszataszító kinézeten lehet változtatni, szerintem ez nem veled született dolog, az ronda, aki ízléstelen, ha adnál magadra, törődnél a megjelenéseddel, biztosan nem lennél visszataszító.
2. Elég szánalmas, hogy a péniszed miatt eldöntötted, hogy nem érezheted jól magad s depiben kell leéld az életed. Nem értem, mi bajod, a szórakozás nem csak szexből áll, b#szki!
Arra nem tudok megoldást mondani, hogy mit kezdj a szexuális életeddel. Viszont azt röhejesnek tartom, hogy emiatt jól érezni magad, nem csak szexből áll az élet. Neked biztosan más hiányosságaid vannak, amiért nem vagy képes szociálus kapcsolatokra, ez már nem a péniszed miatt van. Ha a bráner méretén nem is, de más dolgokon még tudsz változtatni, feltéve, hogy akarsz.
3.” egy gonddal kevesebb”
Na persze, utána meg pisilni sem tudnál, akkor meg inkább úgy mondanám, hogy egy gonddal többxD
Ajánlom a pszichológust, ilyenkor ez a megoldás arra, hogy ne bolondulj meg. A péniszedet nem fogja megnöveszteni, de rendet tesz a kis fejecskédben, mert ott nagy bajok vannak.
Valóban látják rajtam a nők,hogy milyen állapotban vagyok?
Azt,hogy mások milyennek látnak azt nem tudom. Magamat visszataszítónak tartom. Amikor látom magamat a tükörben elszégyellem magamat és rájövök,hogy ez a kinézet senkinek sem tetszene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!